30 січня 2020 о 12:06

5 образів з худі на кожен день

Трикотажні та флісові кофти вже багато років користуються величезною популярністю, і не дарма, - це одяг для модниць будь-якого віку та способу життя. Велике розмаїття кольорів, принтів і моделей дає можливість щодня створювати карколомні модні луки на всі випадки життя та за будь-якої погоди.

Тож не дивно, що такий предмет одягу як худі присутній в гардеробі практично будь-якої сучасної дівчини. Прабатьком цієї популярної кофти є колишній президент компанії Champion Products Гарольд Липсон, якому понад 100 років тому прийшла в голову божевільна ідея пришити до светра капюшон. З того часу з'явилася безліч варіацій дизайну цієї популярної речі, і ще більше - з чим її поєднати.

Ми покажемо тобі 5 модних образів з різними худі на кожен день , без нудного варіанту поєднання зі спортивками:

Короткі худі

Сьогодні у моді вкорочені худі, ледь за талію, з ними можна поєднувати непоєднуване. Головне в цьому випадку контраст стилів та довжини. Тут шикарно виглядатимуть джинси бойфренди, скінні із завищеною талією, або спідниця довжини максі однотонного кольору або із незвичайним дизайном.

Як плаття

Подовжені худі можна використовувати в якості сукні, доповнивши образ корсетним ременем та високими ботфортами, виглядає дуже ефектно і трохи зухвало. Також подовжені худі чудово виглядають зі щільними колготками або лосинами, і навіть із міні-шортами. Доповни все грубими черевиками, і отримаєш ультрамодний лук.

З жакетом

Як би дивно це не звучало, але так, - худі дійсно легко вписуються у діловий дрес-код. В цьому випадку худі відмінно замінить блузу або будь-який топ, який ми звикли носити із жакетом. Жакет правильно підібраної довжини в поєднанні з худі створить цікавий контраст стилів і тканин, який точно приверне увагу. Головне пам'ятай, жакет має бути oversize, щоб худі органічно виглядало під ним.

З брюками

Худі звичайної довжини або видовжені створять відмінний образ зі штанами, головне правильно підібрати аксесуари. Віддай перевагу туфлям-човникам або черевикам-козакам та підбери незвичайний клатч.

З сукнею

Ще один оригінальний варіант - носити худі із сукнею. Діставай свою улюблену леглу сукню та одягай поверх нього худі, - вийде романтично і стильно, а ще тепло і комфортно.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі