29 січня 2020 о 10:32

Як обрати ланцюжок у подарунок

Якщо ви хочете зробити приємний сюрприз для своєї коханої людини, або ж просто робите подарунок на будь-яке свято для знайомого, то одним з кращих варіантів буде ланцюжок зі срібла або золота. Але, щоб їх підібрати, необхідно відповідально підійти до цього процесу. Важливо знати, чому саме людина віддає перевагу, які прикраси носить. Ланцюжки на шию можуть бути виконані у різних варіаціях.

Бренд Київський ювелірний завод (КЮЗ) пропонує два види ланцюжків:

  • Золоті;
  • Срібні.

Вони виконані з якісних дорогоцінних металів досвідченими фахівцями. Це один з найкращих подарунків на будь-яке свято!

Золоті ланцюжки

Прикраси із золота - це те, що в подарунок хоче отримати кожна дівчина. Не важливо, будуть це кільця, сережки або ланцюжок на шию. Вони завжди можуть підкреслити стиль та витонченість людини. Але їх вартість доволі висока.

Прикраси із золота - це класика, і вони завжди залишаються популярними. Володіти такими виробами престижно. А подарунок завжди буде романтичним і ніжним. Будь-яка дівчина гідно оцінить такий презент.

Блиск золота може підкреслити красу іншого дорогоцінного або напівдорогоцінного каміння, яке буде в аксесуарах. Такий ланцюжок буде вигідно виглядати як до вечірньої сукні, так і в повсякденному образі дівчини.

Срібні ланцюжки

Це дешевші варіанти нашийних прикрас, але не менш витончені. На них варто звернути увагу в тому випадку, якщо дівчина постійно носить срібло. Пропонуються варіанти з різним плетінням.

Вартість безпосередньо залежить від проби та товщини матеріалу. Можна придбати тоненький ланцюжок, якаий буде витончено виглядати на жіночій шиї. Для чоловіків підійдуть товщі варіації, які зможуть виділити їх.

Це вишуканий і шляхетний матеріал, який являє скромність людини, що носить його. Крім того, срібло підійде під будь-який тип шкіри, а також будь-який одяг. Воно доповнює образ. Для срібла властиво і те, що інші благородні камені та матеріали добре поєднуються з ним. Наприклад, можна носити підвіски зі слонової кістки, перлів, або ж корала.

Що можна носити на ланцюжку

Якщо ви не хочете обмежуватися одним ланцюжком, то можна доповнити його різними аксесуарами. Це можуть бути кулони, підвіски або навіть хрестик. Важливо відзначити, що до золота підбираються золоті аксесуари, а до срібла срібні. Це важливе правило поєднання, про яке не варто забувати.

Ланцюжок разом із додатковим аксесуаром підійде для будь-якого свята. Дівчина точно буде задоволена таким подарунком. Але ланцюжок можна подарувати і чоловікові. Це чудовий подарунок, на якому чоловіки дуже часто носять натільні хрестики чи інші чоловічі прикраси.

Висновок

Таким чином, якщо ви хочете зробити приємний сюрприз, то варто звернути свою увагу на прикраси. Золоті та срібні ланцюжки на шию - це чудовий презент, який вартує своїх грошей. Він точно потішить близьку вам людину та залишить приємні враження!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі