27 січня 2020 о 05:26

Співробітники аеропорту Шереметьєво вбили двох котів, які летіли в багажі

Дві кішки породи американський колор-пойнт загинули в Москві під час пересадки рейсу з Нью-Йорка до Софії. У третьої кішки діагностували обмороження.

22 січня господар кішок здійснював переліт з Нью-Йорка до Софії - між містами була коротка пересадка у московському Шереметьєво. Один з пасажирів повідомив чоловікові, що переноски з його кішками «кидають» на розвантаженні. Максим, який оплатив пріоритетний квиток, звернувся до представників авіакомпанії з питанням, де його тварини та чому його вантаж «відповідно до правил, не обслужили одним з перших». Йому відповіли, що «тварини знімаються з борта останніми».

Коли господар отримав дві переноски (третя летіла без видачі у Москві, і він не знав про стан кішки) - одна з них була пошкоджена настільки, що її перев'язали мотузкою. На фотографіях видно, що вся переноска у пробоїнах.

Чоловікові дозволили взяти до салону обох кішок, але одна з них померла прямо в літаку, друга - пізніше у ветеринара. «За попереднім висновком обидва вихованця загинули від внутрішнього крововиливу, яке спровокували травми, отримані при транспортуванні. У третьої кішки, яка летіла трансфером, ветеринар діагностував обмороження.

Джерело: baza.io

Теги: тварини

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі