23 січня 2020 о 16:15

Прощальне супершоу Жан-Поля Готьє

У театрі Шатле - найбільшому залі Парижа, відбувся показ, присвячений 50-річчю творчості Жан-Поля Готьє. За кілька днів до шоу дизайнер повідомив у твіттері, що презентує свою останню кутюрну колекцію. Тому в столиці Франції зібрався цілий натовп з його шанувальників та друзів іменитого дизайнера.

Показ розпочався з вистави - на сцену вийшли жінки-музи Готьє, включаючи Анну Павловські, Лоуренс Трейл, Фаріду Хелфа, Христину Бергстрем, Ясмін Ле Бон, Крістель Сен-Луї Огюстен, Клаудію Хьюїдобро, Естель Лефебюр, Ерін О'Коннор та Танел Бедроссіан. Одягнені в чорне, вони оплакували труну, винесену танцівниками. Потім Карлі Клосс вийшла з натовпу та відкрила труну. На Карлі була куртка, на спині якої намальований похоронний вінок та стрічка з написом La Mode Pour La Vie ("Мода на все життя"). З труни з'явилася модель Ісса Лиш у білій міні-сукні з пишними рукавами та білими стрічками, поклавши початок яскравому шоу. У цей вечір на подіум вийшли безліч зірок та десятки сучасних ікон моделинга, таких як Джіджі і Белла Хадід, Ірина Шейк, Анна Клівленд та Вінні Харлоу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від John Martinez (@swimjohn) 22 Січ 2020 на 6:19 PST

Творчість Жан-Поля Готьє - це ціла епоха в моді. Своїм підходом до дизайну Готьє багато в чому передбачив сучасні модні тенденції, засновані на ідеях екологічності, політкоректності та рівноправності. Зі свого першого показу в 1976 році Готьє не боявся випускати на подіум моделей різного віку, статі та етнічних груп, тому що саме такі справжні люди з вулиць відображали його зухвалий і провокаційний стиль. Він завжди відзначався унікальним стилем. Навіть будучи обмеженим у грошах на початку своєї кар'єри, він робив дивовижні шедеври з речей, знайдених на блошиних ринках і секонд-хендах.

Представлена ​​в Парижі колекція стала ресайклінгом 50-річної творчості дизайнера. Провокаційні образи Готьє стали кутюрними шедеврами. Загалом під час шоу було представлено близько 200 образів.

Грандіозне шоу завершилося виступом Боя Джорджа.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Richard Gianorio (@richardgianorio) 23 Січ 2020 на 1:32 PST

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FASHION TO MAX (@fashiontomax) 22 Січ 2020 на 1:11 PST

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Analasha Saikia (@analashass) 22 Січ 2020 о 10:10 PST

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі