20 січня 2020 о 05:12

Американка отруїла чоловіка очними краплями

Мешканка Південної Кароліни Лана Клейтон, яка звинувачується в навмисному вбивстві чоловіка, засуджена до 25 років позбавлення волі.

Жінка додала чоловікові у воду очні краплі, щоб нанести каліцтва, адже він систематично її бив. За словами Клейтон, у неї не було мети вбивати його.

Стівен Клейтон помер у липні 2018 року - за два дні до смерті він випив воду, в яку Лана додала очні краплі. Спочатку поліцейські вирішили, що чоловік помер з природних причин, проте в результаті розтину фахівці виявили в його організмі високий вміст тетрагідрозоліна - речовини, яке впливає на звуження кровоносних судин. Засуджена працювала медсестрою і знала, що очні краплі не мають запаху і смаку, а тому чоловік не міг виявити їх у воді. Коли поліцейські запідозрили причетність Лани до смерті Стівена, вона розповіла, що він весь час додавав засіб для очей у свою каву, щоб спровокувати діарею.

Захист Клейтон заявив, що жінка ще в дитинстві пережила сексуальне насильство з боку дядька і була згвалтована у дорослому віці. Крім того, вона піддавалася побиттю з боку чоловіка, з яким була одружена п'ять років. За словами адвокатів, у Лани посттравматичний розлад.

Джерело: abcnews.go.com

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі