20 січня 2020 о 12:24

Меган і Гаррі будуть позбавлені своїх титулів

Королева Великобританії Єлизавета Друга ще раз підтримала рішення Меган Маркл і принца Гаррі бути самостійними та грати "нову прогресивну роль" у контексті британської монархії.

В офіційній заяві монарх підтвердила, що герцоги і їх син Арчі більше не будуть виконувати королівські представницькі функції та самостійно зароблятимуть собі на життя.

Однак, з'явилися і додаткові умови. У додатковій заяві Букінгемського палацу повідомляється, що Гаррі і Меган позбавляються титулів "ваша королівська високість" (але залишаються герцогом і герцогинею Сассекськими), а також фінансової підтримки у вигляді грошей британських платників податків (чого вони і хотіли). Більш того, Гаррі і Меган мають намір повернути платникам податків 2,4 мільйона фунтів, які були витрачені на реконструкцію їх резиденції Фрогмор в Англії.

"Після багатьох місяців розмов та нещодавніх обговорень я рада, що разом ми знайшли конструктивне майбутнє для мого онука і його сім'ї, - пише Єлизавета Друга. - Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть улюбленими членами моєї родини. Я розумію труднощі, з якими вони зіткнулися в результаті підвищеної уваги до них в останні два роки, і підтримую їх бажання незалежнішого життя. Я хочу подякувати їм за всю їх віддану працю у Британії, країнах Співдружності і не тільки, і я особливо пишаюся тим, як швидко Меган стала членом нашої сім'ї. Вся сім'я сподівається, що сьогоднішня угода дозволить їм побудувати щасливе і мирне нове життя".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) 18 Січ 2020 о 10:30 PST

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі