14 травня 2019 о 16:54

Топ-5 сніданків за 5 хвилин!

Як ми не можемо працювати без добрячого стусана стимулу, так і наш метаболізм не здатний запрацювати на повну потужність, якщо не запустити його зранку живильним сніданком. Але ж часу перед роботою у мешканки мегаполісу - обмаль. Цим ми часто і виправдовуємо себе, пропускаючи сніданок або замінюючи його чашкою кави і цукеркою. Таке халатне ставлення до свого здоров'я позначається як на фігурі, так і на стані шкіри та загальному самопочутті. Але щоб задати своєму дню енергійний старт, не потрібно витрачати багато часу. Ми пропонуємо щонайменше 5 сніданків, на приготування яких потрібно витратити не більше 5 хвилин. Решта - придумайте самі.

1. Французький омлет з моцарелою

Інгредієнти:

  • куряче яйце - 2 - 3 шт.,
  • моцарелла - 50 г,
  • помідори черрі, сіль і зелень - за смаком.

Приготування

Зелень помити та дрібно нарізати. Моцареллу нарізати тонкими пластами.

Сковорідку розігріваємо на середньому вогні та одразу ж після розігріву перемикаємо вогонь на мінімальний. Виливаємо збиті яйця тонкою цівкою. Підсмажуємо омлет на дуже повільному вогні, стежимо, щоб млинець не засмажився. Щойно нижня сторона схопиться, можна додавати начинку та скручувати млинець у трубочку. Ми залишаємо французький омлет на сковороді на хвилину, щоб моцарелла трохи розплавилася. Залишилося розрізати рол на кілька шматочків, прикрасити помідорами чері, моцарелою і зеленню та подати гарячим до столу.

2. Чіа-пудинг

Інгредієнти:

  • 1/3 склянки насіння чіа,
  • 1 стакан йогурту,
  • 1 чайна ложка меленої кориці,
  • фітнес-джем без цукру від Power Pro.

Приготування

З вечора змішати в чашці або склянці насіння чіа та корицю в сухому вигляді. Додати йогурт та поставити в холодильник на всю ніч. Вранці насолоджуємося готовим смачним сніданком, присмачивши його фітнес-джемом за смаком.

3. Панкейк із фруктами

Інгредієнти:

Приготування

До 50 г суміші (4 столових ложки) додати 50 мл води. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Випікати на антипригарній сковорідці на середньому вогні з обох боків до золотисто-коричневого кольору. До готових панкейків додаємо йогурт та улюблені фрукти. Полити фітнес-джемом без цукру від Power Pro.

4. Фріттата з грибами

Інгредієнти:

  • 2 яйця,
  • 150 г лисичок (можна замінити іншими грибами),
  • ½ цибулини,
  • 1 чайна ложка тертого пармезану,
  • сіль, перець і зелень за смаком.

Приготування

Обсмажте дрібно нарізані гриби з цибулею на оливковій олії, додайте сіль і перець. Збийте яйця з тертим пармезаном та залийте сумішшю гриби. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин. Посипте готову фриттату зеленню із сиром та поріжте на порції.

5. Злакова каша

Інгредієнти:

Приготування

Простіше простого - залити вміст пакетика 250 мл окропу, дати настоятися 3 - 4 хв під кришкою або витримати 1 хв в мікрохвильовці. Смачного!

Злакова каша Power Pro з високим вмістом білка - це не лише чудовий спосіб потішити себе смачним і швидким сніданком, але також хороший спосіб наповнити свій організм корисними елементами та вітамінами на цілий день. Харчові волокна (нутріоза), що входять до складу кожної порції, дозволяють залишатися ситим та не відчувати голоду набагато довше.

Продукцію Power Pro можна знайти у магазинах та інтернет-магазинах спортивного харчування.

Як бачите, ранок може бути смачним і ненапружним. А день - безтурботним, без мук голоду та перекусів високоуглеводними смаколиками - тому що з ранку ми щільно і правильно поснідали. А всього-то потрібно по-новому подивитися на звичні ранкові ритуали та дозволити здоровим змінам увійти в своє життя.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі