15 січня 2020 о 13:00

Як Адель вдалося схуднути на 45 кілограмів

Фігуру співачки Адель активно обговорюють в мережі, ще б пак, - вона помітно схудла. Стало відомо, як їй це вдалося. Подробиці оприлюднило видання New Beauty з посиланням на тренера та дієтолога зірки.

Дієтолог Адель розповів, що вона практикує сіртуїнову дієту - це популярна система харчування, в основі якої продукти, багаті на антиоксидант ресвератрол. Така дієта допомагає спалювати жир, а також сприяє клітинному відновленню, бореться зі старінням та допомагає протистояти стресу. В основі дієти - чорниця, полуниця, фініки, петрушка, оливкова олія, волоські горіхи, темний шоколад та вино. Серед обмежень - фастфуд, консервована їжа, деякі продукти з високим вмістом вуглеводів. У цій дієті є обмеження за кількістю калорій: на різних етапах їх споживання варіюється від 1000 до 1500. Дієтологи наголошують, що головне у сіртфуд-дієті - перейти на здорове харчування, багате нутрієнтами, а не худнути лише через обмеження в їжі. Але без останніх - ніяк, якщо стоїть завдання знизити вагу.

Сіртфуд-дієта відома з 2016 року. Її автори - нутріціонистов Ейдан Гоггинс та Глен Маттеї. Дієта дуже популярна серед селебрітіз.

Завдяки сіртуїновій дієті Адель схудла на 45 кілограмів. Приголомшливий результат!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі