08 січня 2020 о 15:08

Легендарна франшиза про Гаррі Поттера отримає продовження

Студія Warner Bros. працює над продовженням серії фільмів про Гаррі Поттера - про це повідомляє сайт We Got This Covered . Студія розглядає можливість сиквела, де пригоди улюблених чарівників розгортатимуться 20 років по тому.

Warner Bros. випустили приквел "Гаррі Поттера" - серію фільмів "Фантастичні звірі та де їх шукати", де дія розгортається набагато раніше, ніж народився Гаррі. Але вони все одно не отримали такої популярності, як фільми про чарівника. У продовженні франшизи події відбуватимуться за 20 років після завершення культової історії. Сценарій напишуть за мотивами п'єси "Гаррі Поттер і прокляте дитя", але це не буде пряма кіноадаптація - автори додадуть нові елементи у сюжет. Сюжет зосередиться на доньці Волан-де-Морта, яка намагається воскресити свого батька, та на молодшому синові Гаррі Поттера - Албуса Северус Поттера.

Нагадаємо, книга Джоан Роулінг "Гаррі Поттер та філософський камінь" з'явилася у 1997 році. Перший фільм про Гаррі Поттера вийшов на екрани у 2001 році. Заключна частина серії фільмів-"Дари смерті" - вийшла в 2011 році.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі