09 січня 2020 об 11:12

Зоуї Кравіц про боротьбу з булімією та Ніколь Кідман. Зйомка для американського Elle

В інтерв'ю журналу актриса розповідає про булімію, якою страждала, коли їй було 11 років. Це почалося після переїзду Зоуї до Майамі зі своїм батьком Ленні Кравіцом.

"Мені не подобалася моя нова школа. Мені здавалося, що я не вписуюся в жоден колектив, а навколо було стільки краси і позерства, - згадує Кравіц. - Я була кремезною, абсолютно нормальної статури... Але мені було 15, у мене була напрочуд гарна худенька мама (Ліза Боні) та батько, який зустрічався з супермоделлю, і я була дуже пригнічена та відчувала себе ніяково".

Боротьба актриси з булімією тривала 10 років. "Тепер я в порядку, - каже вона. - Але я за цим стежу. Я ніколи не дозволю собі забути про цю хворобу".

Під час всього того, що відбувається, батько Кравіц був таємно заручений з Ніколь Кідман, яка згодом стала її колегою по фільму "Велика маленька брехня". Зоуї зізнається, що дуже сердилася на неї, коли була підлітком, але зараз щаслива, що актриса з'явилася в її житті.

"Я багато чому навчилася у сім'ї "Великої маленької брехні", - каже вона про колег по серіалу, серед яких - Різ Уізерспун, Лора Дерн та Шейлін Вудлі. - Усі хотіли, щоб ми конкурували, але ми чудово ладнали".

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі