26 грудня 2019 об 11:31

Беллу Хадід звинувачують у крадіжці своїх же фото, знятих папарацци

Фотоагентство з Лос-Анджелесс подало в суд на Беллу Хадід за незаконне використання знімків, на яких сама ж модель і зображена. Йдеться про п'ять фотографій, що охороняються авторським правом Xposure Photo Agency Inc., які Хадід розмістила у себе в інстаграмі в період з 6 вересня 2016 року по 17 червня 2018 року.

У фотоагентстві запевняють, що Беллу та її представників попереджали про порушення авторських прав після публікації перших трьох зображень, проте це не дало ефекту і за ними пішли інші.

Зміст позову, поданого до федерального суду Каліфорнії 21 грудня: "модель, бізнесвумен і підприємець" Белла Хадід або хтось, що діє від її імені, взяли п'ять зображень, що належать Xposure Photo Agency Inc., та опублікували в інстаграмі в період з 6 вересня 2016 року по 17 червня 2018 року, тим самим беручи участь у "системному піратстві", яке завдає "шкоди існуючому і майбутньому ринку оригінальних фотографій".

Агентство Xposure і фотограф, якого воно представляє, збиралися отримувати доходи від ліцензування цих знімків, але дії Хадід, що розмістила фотографії у своєму інстаграмі з більш ніж 21 млн передплатників, цьому завадили.

Читайте також:
У Белли Хадід та Бейонсе найідеальніше обличча
15 найсексуальніших образів Белли Хадід
Белла Хадід зізналася, що страждає соціофобією

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі