26 грудня 2019 о 05:12

Блогерів розкритикували за відвідування Саудівської Аравії

У соціальних мережах розгорівся скандал за участю відомих музикантів, акторів та блогерів. Всі вони відвідали фестиваль електронної музики в Саудівській Аравії.

Захід під назвою MDL Beast відбувся цими вихідними. У прес-релізі зазначено, що його проведення стало можливим «тільки завдяки» реформам саудівського принца Мухаммеда ібн Салман Аль Сауда.

На фестивалі виступали Афроджек, Стів Аокі, Девід Гетта та інші, а серед гостей були моделі Ірина Шейк, Стелла Максвелл, Вінні Харлоу, Ельза Госк, Імаан Хаммам, Джоан Смоллс, зірка реаліті-шоу Скотт Дісік та актор Армі Хаммер.

Це й обурило публіку: вони вважають, що фестиваль був організований спеціально для того, щоб поліпшити репутацію країни, а знаменитості таким чином підтримали режим, в якому регулярно порушуються права жінок та представників ЛГБТ-спільноти. Також обурені нагадали про вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашогджі, який співпрацював із The Washington Post, - його вбили агенти Саудівської Аравії за наказом принца-спадкоємця.

Джерело: diet_prada

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі