24 грудня 2019 о 13:15

Олена Зеленська прикрасила Будинок з химерами до новорічних свят

Перша леді України Олена Зеленська допомогла створити казку в Будинку з химерами і впоралася з цим не гірше, ніж Меланія Трамп .

Історичний пам'ятник перетворили на казкову локацію. На час новорічно-різдвяних свят Будинок з химерами став "Будинком таємничого М...", в якому розгорнеться сюжет новорічного детектива, щоб дати можливість дітям, яким не вистачає казки у житті, зануритися в неї у святкові дні.

"Діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячих будинків та інтернатів, діти загиблих військовослужбовців та діти з особливими потребами. Діти, дитинство яких, на жаль, не є безтурботним і безхмарним. Саме їм ми хотіли подарувати маленьке диво і створили для них цей благодійний проект", - зазначила Олена Зеленська.

Режисером проекту виступила відомий режисер-постановник Олена Коляденко.

"Це унікальний проект і унікальне місце. Адже Будинок з химерами вже сам по собі - нереальний. Жанр детектива теж не випадковий. Насправді задум дуже світлий і яскравий, а з першою леді легко працювати, вона надихає і не обмежує творчі ідеї", - розповіла вона.

Планується, що під час свят Будинок з химерами, який знаходиться в Києві на вулиці Банковій, 10, відвідають більше тисячі дітей віком від 7 до 12 років.

Так що там таїти, ми б і самі із задоволенням поринули у цю казку в містичному творінні архітектора Городецького!

[Hcgallery id = "565903"] [/ hcgallery]

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі