24 грудня 2019 о 12:07

Мілі Йовович - 44! Секрети краси актриси

Актриса з українським корінням, жінка з яскристим почуттям гумору, інтерв'ю якої розбирають на цитати , сьогодні відзначає день народження. Відкриваємо секрети краси Міли Йовович.

Догляд за шкірою

"Безумовно, моя система догляду за шкірою завжди починалася зсередини. Ви повинні дбати про себе, про те, що ви їсте, що п'єте, розумієте? Тоді, звичайно, і догляд спрацює. У мене звичайна б'юті-рутина: вмивання обличча, зволоження, і якщо є можливість отримати процедуру догляду за обличчям в салоні та масаж, це ідеально. Але насправді я цього не роблю, тому що я постійно працюю та подорожую, і я не можу дозволити собі піти до фахівця і протягом декількох днів ходити з червоним чи опухлим обличчям. Тому я просто використовую багато відлущуючих засобів, щоб зберегти свою шкіру свіжою".

Мілла розповідає, що два рази на день очищує шкіру, використовує тонізуючі засоби та "коктейль з сироваток і зволожуючого крему", щоб зберегти шкіру здоровою, чистою і молодою на максимально тривалий термін. І головне її правило - регулярно пробувати щось нове та міняти засоби для догляду за шкірою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Milla Jovovich (@millajovovich) 26 Май 2019 в 8:49 PDT

Макіяж

У повсякденному житті Мілла практично не носить макіяж. Їй подобається, щоб шкіра дихала, тому вона лише коригує дрібні недосконалості консілером. І з такою зовнішністю, як у актриси, важкий макіяж їй все одно не потрібен для того, щоб виглядати ідеально.

"Здебільшого мені подобається простота у зачісках та макіяжі. Я відчуваю, що виглядаю найкраще, коли виглядаю як я. Я не люблю носити занадто багато косметики, особливо в Європі. Я думаю, чим менше косметики ви носите, тим краще, тому що я завжди росла з європейським почуттям стилю, а європейські дівчата просто не роблять бойову розмальовку. Це завжди було в моєму стилі - просто виглядати природно. Очевидно, що трохи тону не завадить, щоб шкіра виглядала добре, але не дуже багато".

"Занадто яскравий макіяж доречний перед об'єктивом або на червоній доріжці. У реальному житті він може виглядати вульгарно. Мені здається велика кількість макіяжу на моєму обличчі візуально старить", - говорить Йовович.

З косметики актриса віддає перевагу брендам Stila, L'Oréal, CLARISONIC.

Тіло

Мене часто запитують: у чому секрет моєї краси? Секрету немає ніякого, я просто стежу за харчуванням, п'ю багато свіжих соків та намагаюся висипатися.

"Найголовніше в догляді за тілом - це якість води, яку ви використовуєте під час прийому душу або ванни. Щоб не сушити шкіру, я поставила у себе в душі фільтр для води. Не можу сказати, яким саме чином він її очищає, але шкіра після цього набагато менше сохне. Якщо у вас немає такої можливості, то раджу хоча б умиватися бутильованою водою. Нехай це дорого, але воно того варте" - радить актриса.

Щодо харчування, то Мілла намагається їсти здорову їжу, не впадаючи в якісь крайнощі. В її раціоні є все: риба, овочі, м'ясо, боби, горіхи, паста тощо.

Для підтримки форми актриса займається кардіо, особливо їй подобаються аеробні навантаження на батутах. Крім того, вона захоплюється бойовими мистецтвами. Вперше з бойовими практиками вона познайомилася, готуючись до ролі в "П'ятому елементі", і з того часу не припиняла тренування. Чим більше вона знімалася у фільмах з великою кількістю таких сцен, тим краще ставали її навички.

"Я думаю, що жінки створені для бойових мистецтв. Ми менші, швидші та спритніші", - говорить актриса.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Milla Jovovich (@millajovovich) 9 Гру 2019 в 1:21 PST

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі