19 грудня 2019 о 16:00

Знаменитості, які пішли з життя в 2019 році

Карл Лагерфельд. 19 лютого 2019 року у віці 85 років помер легендарний кутюр'є. Культовий дизайнер, уявити без якого fashion-індустрію XX і XXI століть просто неможливо, творив для Chanel і Fendi, а також його власного іменного бренду.

Люк Перрі. Зірка серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» пішов з життя на 52-му році через обширного інсульту. Колеги і друзі згадують його як доброго і неймовірно чуйну людину, а ми ж завжди будемо пам'ятати його як талановитого актора і справжнього красеня, без якого неможливо уявити культуру 1990-х.

Кіт Флінт . 4 березня вокаліста групи The Prodigy знайшли в його будинку мертвим. Згідно з висновком судмедексперта, він наклав на себе руки - повісився. Ця трагічна подія пов'язують з проблемами в особистому житті і фінансовими проблемами. Ми будемо пам'ятати легенду за геніальну музику і неймовірні відчуття і заряд, які глядачі отримували від виступів The Prodigy.

Пітер Ліндберг. Талановитий німецький фотограф вмів знаходити красу в душі жінки - за це його і любили моделі і селебріті. Його фотографії з'являлися в Harper's Bazaar, Vanity Fair, Rolling Stone, Esquire і не тільки.

Террі О'Ніл. Легенда портретної фотографії, для якого не існувало нецікавих людей помер на 82-му році життя. О'Нілу позували члени королівської сім'ї, політики, зірки спорту, кіноактори і інші знаменитості.

Марі Фредрікссон. 9 грудня будучи на 62 році життя, померла солістка легендарної рок-групи Roxette. Вона боролася з серйозною хворобою: в 2002 у неї виявили пухлину головного мозку. Співачці успішно провели операцію, що дозволило їй трохи продовжити життя. Але концертну діяльність за наполяганням лікарів їй довелося припинити. У 2016 році вона оголосила про відхід зі сцени через наслідки захворювання.

Теги: RoxetteThe Prodigy

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі