18 грудня 2019 об 11:51

Як прибрати целюліт? Догляд за тілом

Які процедури для тіла варто пройти курсом?

Найчастіше нас завжди турбує, як ми виглядаємо в купальнику або білизні. Ми хочемо, щоб контури тіла були плавнішими, щоб шкіра була гладкою, рівною та підтягнутою, щоб не було целюліту тощо. Звичайно, об'єми залежать від харчування, а от роботу з якістю шкіри і целюлітом можна довірити естетику по тілу.

Отже, для зменшення проявів целюліту та підтяжки шкіри всього тіла масажист може запропонувати курс вакуумно-роликового масажу - 10-12 процедур 2-3 процедури на тиждень. Процедура абсолютно комфортна, без больових відчуттів або синців, виконується по всьому тілу через спеціальний костюм для того, щоб не травмувати судини і не розтягувати шкіру. Курс процедур забезпечує підвищення пружності шкіри, моделювання контурів фігури, розгладження целюліту та зменшення набряклості. Протипоказанням є варикозне розширення вен або крихкість судин. Також добре працює медовий масаж та масаж бамбуковими паличками. Курс процедур - 10-12.

У разі наявності проблем із судинами також за місяць можна встигнути зробити курс віскі-сповивання. Це процедура для комплексної боротьби з надмірною вагою, целюлітом, набряканням та атонічністю шкіри. Ефект від процедури забезпечується індивідуально підібраними засобами на основі ефірних масел, які дозволяють швидко і комфортно зміцнити судини, вивести токсини та зайву рідину, розгладити целюліт, зменшити об'єми та посилити тонус шкіри. І це все одночасно! Курс - 12 процедур 2 рази на тиждень.

Також позбутися від розтяжок, ущільнити та підтягнути шкіру у локальних місцях (коліна, внутрішня поверхня рук, живіт, внутрішня поверхня стегон, сідниці, живіт), зменшити прояви целюліту можна за допомогою самомасажу та скрабування. Вже за місяць ви помітите позитивні зміни тіла й шкіри.

Доглядайте за собою, любіть себе!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі