17 грудня 2019 о 10:00

Та сама новорічна сукня, про яку ти мріяла: новорічна колекція бренду W8Less

З кожним днем Новий рік все ближче, а з ним і корпоративи, святкові вечірки та, нарешті, головна ніч у році. Не варто відкладати пошуки того самого ідеального вбрання, в якому ви будете сяяти весь вечір. Український бренд W8Less подбав про кожну дівчину заздалегідь та представив новорічну колекцію з кількох ексклюзивних аутфітів, які перетворять вас на найяскравішу зірку новорічної вечірки. У ньому ви будете особливою, неповторною та унікальною, а кількість компліментів дорівнюватиме кількості іграшок на ялинці.

Колекція просякнута духом свята і вечірки. У моделях використані паєтки, металізована тканина, шифон, боа, а також класична костюмна тканина. Акцент зроблений на сукні, проте в колекції також представлені брючні костюми, топи та спідниці.

"Створюючи колекцію, я насамперед замислювалася про те, щоб кожна дівчина, у будь-якому настрої, з будь-якою будовою фігури, будь-якого віку могла знайти собі образ до душі. А потім влаштувати в ньому справжню гучну вечірку, яка запам'ятається на весь майбутній рік", - коментує Ганна Шаш.

[Hcgallery id = "565893"] [/ hcgallery]

У той же час, створюючи колекцію у бренді не забули про практичність образів, і багато елементів або окремі моделі можна носити на кожен день.

Новорічний кампейн бренду хочеться переглядати знову і знову, а руки так і тягнуться скоріше прикрасити новорічну ялинку, а ще до келиха ігристого. Скажемо чесно, якщо ваша вечірка не схожа на цю зйомку W8Less, навіть не кличте нас.

Читати також: У чому зустрічати Новий рік Сталевий Щура. Який головний колір 2020 року

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі