13 грудня 2019 о 15:29

А ви б це вдягли? Топ-5 дивних трендів у одязі та макіяжі за 2019 рік

Модна індустрія не стоїть на місці. Кожен сезон дизайнери підкорюють, а іноді дивують новими трендами. Але чи завжди це красиво і доречно? У статті розглянемо топ-5 дивних, епатажних, а часом і позбавлених смаку трендів за 2019 рік.

Незвичайні тренди в макіяжі

Намальовані веснянки

Багато власниць веснянок намагалися позбутися їх різними способами, але в 2019 році - це один з найпопулярніших трендів у макіяжі. На початку їх малювали олівцями для брів, підводками або тушшю, але такі веснянки не трималися довгий час і модниці стали малювати їх хною.

[Hcgallery id = "565888"] [/ hcgallery]

Результат залежить від навичок у макіяжі, а кількість веснянок - від вашого бажання. Головне, щоб все виглядало натурально. У мережі Instagram і Youtube ви зможете знайти відеоуроки на будь-який смак.

Чорні точки під очима

Такий цікавий акцент зробить образ стильним, загадковим і жіночним.

Найчастіше такі точки малюють прямо під зіницею посередині нижньої повіки, рідше - у зовнішньому кутку. Ставлять такі точки на додачу до стрілок або легкого макіяжу. Їх малюють тінями, олівцем, лайнером або підводкою. Колір і розмір залежить від смаку та креативності. Пам'ятайте про почуття міри і стилю: малюйте точки так, щоб вони відповідали розміру і овалу обличчя. Інакше замість доповнення до образу, ви отримаєте неприродний театральний макіяж.

[Hcgallery id = "565889"] [/ hcgallery]

Власницям блакитних очей підійдуть точки золотистих, срібних або коричневих відтінків. Для зелених очей - фіолетові або помаранчеві кольори, а для карих - темно-сині, голубі або фіолетові.

Варіант макіяжу з однієї чорною крапкою під повікою підійде для повсякденного життя, а для вечірнього макіяжу багато модниць малюють велику кількість точок різних кольорів і розміру у хаотичному порядку. З таким мейкапом ви точно звернете на себе увагу та виділитеся з натовпу.

Незвичайні тренди в одязі, взутті і аксесуарах

Мікро і міні-сумки

Мікро і міні-сумки - це маленькі сумочки більше схожі на брелок. У них не поміститься навіть мобільний телефон або ключі. Мініатюрні сумки копіюють за формою сумки стандартного розміру. Цей предмет гардероба скоріш відноситься до прикрас. Наявність такого аксесуара каже, що його власник слідкує за сучасними тенденціями у світі моди. Незважаючи на невеликий розмір, ціна сумочок висока.

Винайшов такі сумки французький дизайнер Симон Порт Жакмюс (марка Jacquemus). Незабаром цей тренд підхопили не лише інші модні будинки (Balenciaga, Fendi, Burberry, Prada, Off-White, Givenchy), але й мас-маркет (Zara, інтернет-магазин Asos).

[Hcgallery id = "565890"] [/ hcgallery]

До цього тренду відносяться сумки маленького розміру (ширина 15-16 см), в яких поміститься помада, смартфон або банківська карта. Такий аксесуар непрактичний у повсякденному житті, але його варто використовувати як незвичайний елемент в образі, а моделі більшого розміру послужать альтернативою поясний сумці, бананці або клатчу.

Якщо ви зважилися використовувати такий аксесуар, але не знаєте з чим його поєднувати, то придивіться, як носить такі міні-сумочки американська супермодель Джіджі Хадід.

Прозорі речі та аксесуари

Прозорі речі - провокаційна річ гардероба і не кожна модниця зважиться вдягти її. Такі елементи одягу стали з'являтися на подіумах ще у 2016, але набирати обертів вони почали у 2018-2019 роках. Тренд підхопили багато популярних модних будинків (Celine, Valentino, Burberry, Calvin Klein, Balenciaga). Прихильницею такого тренда сміливо називають Кім Кардашьян.

[Hcgallery id = "565891"] [/ hcgallery]

Які речі виготовляють дизайнери? Асортимент різноманітний:

  • брюки і шорти;
  • спідниці;
  • капелюхи;
  • куртки;
  • плащі;
  • дощовики;
  • сумки;
  • гаманці;
  • пояси і корсети;
  • парасольки;
  • взуття.

А в 2019 році інтернет-магазин Pretty Little Thing випустив відверто прозору сукня, яка виявилася затребуваною серед молодих людей.

Як матеріал використовують прозорий пластик. Деякі дизайнери комбінують його з іншими тканинами (джинси з пластиковими вставками).

Чи підходить тренд для повсякденного життя? Однозначної відповіді немає. Такий матеріал не завжди практичний, адже не пропускає повітря. Тому підходить для похмурої і дощової погоди.

Не рекомендується вдягати такий одяг на голе тіло або з білизною. Такий варіант підійде для знаменитостей, щоб зробити фурор і потрапити на перші шпальти ЗМІ.

Але якщо вам сподобався цей тренд і ви хочете привертати погляди оточуючих пластиковою спідницею або сукнею, то вдягніть прозорий одяг поверх звичайного (наприклад, сукня з пластика на плаття з щільної тканини). Або використовувати таку річ як аксесуар (сумка, клатч, зонт).

Взуття зі знімними мішечками

Ще один дивний тренд 2019 року. Прикладом послужать кросівки з лімітованої колекції бренду Porter разом із японським художником Такаші Муракамі. Збоку на кросівках розташований невеликий мішечок із застібкою.

[Hcgallery id = "565892"] [/ hcgallery]

Відзначився і бренд Crocs. Це взуття вважається одним з найпривабливіших, але зручних під час носіння. У 2019 фірма випустила нову модель з прикріпленими кишеньками до задника. У таку кишеньку помістяться гроші або ключі.

У повсякденному житті таке взуття може виявитися практичним. Головне, щоб мішечки були якісно прикріплені до взуття і не загубилися під час носіння.

Пам'ятайте, що мода не завжди означає стиль, це скоріше мистецтво. Все частіше на модних показах ми бачимо епатажний та зухвалий одяг, але не повсякденні образи. Не женіться за трендами, адже мода циклічна і змінюється з кожним сезоном. Створіть свій стиль і будьте індивідуальні.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі