12 грудня 2019 об 11:46

У Санкт-Петербурзі чоловіки побили дівчину через зовнішність

Увечері 9 грудня невідомі побили 18-річну Катерину Лисих в Петербурзі. За словами подруги постраждалої, вони вчотирьох йшли по Ліговському проспекту близько 22:00, коли до них підійшли кілька невідомих чоловіків.

«Вони почали ображати нас в грубій формі через те, що у дівчаток своєрідний вид. Почалися обзивання типу: "Ви що, лесбіянки?" Вони підходили надто близько, питали, що у нас в кишенях. Ми намагалися піти далі, але чоловіки перекривали нам ходи. У підсумку нам вдалося все-таки забігти в якусь кав'ярню. Я спробувала викликати охорону, але не встигла», - розповідає Аліна.

У кав'ярні одна з дівчат спробувала дістати перцевий балончик, але чоловік побачив це і вдарив її в обличчя. Після цього Лисих побігла за компанією невідомих. Тоді, за словами Аліни, чоловіки вдарили дівчину кілька разів по обличчю, скроні і голові іта втекли.

Машина швидкої допомоги відвезла Катерину в лікарню, звідки її виписали на наступний день. У неї діагностували струс мозку без травматичних змін. При цьому Лисих не пам'ятає частину події. Подруги дівчини додають, що їй зашили губу. Вони мають намір звернутися до поліції.

Джерело: paperpaper.ru

Теги: сексизм

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі