09 грудня 2019 об 11:03

Дівчина Кіану Рівза розповіла, чому не фарбує волосся

Художниця Олександра Грант, вона ж дівчина Кіану Рівза, відповіла критикам чому не фарбує волосся. У свої 46 років Олександра повністю сива і не намагається це приховати. При цьому, закликає всіх жінок припинити соромитися і слідувати нав'язаним стандартам краси.

У своєму інстаграмі Грант виставила пост зі скріншотом матеріалу Neesweek, де були опубліковані результати нового дослідження, які довели, що фарбування волосся збільшує ризик виникнення раку грудей і підписала: "Сьогоднішні новини. Цифри приголомшують, особливо серед темношкірих жінок. Я посивіла у 20 років і з того часу встигла пофарбувати волосся в усі можливі кольори, доки не усвідомила токсичність барвників. У свої тридцять років я нарешті дозволила собі перетворитися на "блондинку". Я підтримую жінок, які дозволяють собі виглядати так, як їм хочеться, у будь-якому віці. Якщо ж жінки не відповідають чиїмось стандартам краси, давайте ж обговоримо ці стандарти".

Художниця бажає всім кохання, в першу чергу до себе. Олександра своїм прикладом показує, що природність - це прекрасно у будь-якому віці.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі