05 грудня 2019 о 14:00

Крута новина для фанатів "Зоряних воєн": Coca-Cola випустила пляшки зі світловими мечами, що світяться. Але вони не для всіх

Coca-Cola завжди попереду планети всієї. Напередодні виходу нової частини саги "Зоряні війни: Скайуокер. Восход" компанія Coca-Cola випустила пляшки зі світловими мечами. Світлодіодні панелі, які використовуються на дисплеях телефонів (iPhone X та Samsung Galaxy S9) гнучкі і не вимагають підсвічування, тому їх спресували до товщини паперового аркуша та розмістили на етикетках. Спеціальні етикетки з OLED-панелями наразі доступні тільки в Сінгапурі і будуть розміщені на пляшках з Coca-Cola No Sugar.

У етикетку вмонтована друкована електронна схема, яка включається при дотику, запалюючи при цьому світлові мечі. Пляшки можна запалити до 500 разів. Всього було створено 8 000 пляшок, але вони не доступні для продажу. Колекційні предмети можна лише знайти на 45 секретних локаціях у Сінгапурі. Фанати мають дізнатися про ці місця, вирішивши загадки на спеціальному сайті або акаунтах Coca-Cola Singapore у соцмережах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Coca-Cola Singapore (@cocacolasg) 4 Гру 2019 о 5:00 PST

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі