05 грудня 2019 о 04:39

У Росії хочуть заборонити вилов китів для індустрії розваг

У соціальних мережах набирає обертів кампанія щодо заборони вилову китоподібних для продажу в океанаріуми та дельфінарії. Ініціатива стартувала після того, як з «китової в'язниці» через понад рік утримання в неприйнятних для життя умовах були випущені останні косатки і білухи: «Доки ми були в Норвегії і плавали зі щасливими, вільними косатками, відбулася дуже важлива подія: з «китової в'язниці» на волю були випущені останні косатки і білухи! - пишуть у своєму інстаграмі фахівці з подорожей у дику природу HIDROAD.

- Нагадаємо, що більше року в «китовій в'язниці» у бухті Середня містилося 90 білух та 11 косаток, виловлених для продажу в китайські дельфінарії. На жаль, до випуску дожили не всі: маленька косатка Кирило та 3 білухи зникли.

За фактом незаконного вилову були порушені кримінальні справи.

Це величезна перемога всіх, хто боровся за звільнення тварин та підписував петиції. Але це не кінець. Китова в'язниця знову може з'явитися у наступному році, якщо вилов китів не заборонять на державному рівні.

Тому ми просимо всіх наших клієнтів, друзів і читачів з Росії підписати та поширити ініціативу РОІ 49427 за заборону вилову. Залишається тільки 28 днів, а треба зібрати ще 47750 підписів, щоб «китова в'язниця» більше не повторилася! Кожен голос має значення».

Фото: hidroad.com

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі