04 грудня 2019 о 17:35

Церемонія British Fashion Awards - 2019: Список переможців та найяскравіші образи

2 грудня в Лондоні відбулася велика подія для світу моди, одна з головних модних церемоній року. Головні модні інфлюенсери традиційно зібралися у лондонському Альберт-холі, щоб дізнатися імена кращих дизайнерів та моделей 2019 року.

Повним тріумфатором вечора став бренд Bottega Veneta : він отримав 2 нагороди у номінаціях "Бренд року", "Кращі аксесуари", а креативний директор модного дому Деніел Лі був названий "Дизайнером року" та "Кращим дизайнером жіночого одягу". Радісна подія відбулася і для Ріанни, яка заснувала марку Fenty. Вона отримала свою першу статуетку, як людина моди у номінації "Міський люкс".

Креативного директора Dior Hommes Кіма Джонса назвали "Кращим дизайнером чоловічого одягу", а переможцем у номінації "Дизайнер дизайнерів" став Крістофер Кейн . Висхідними зірками в моді визнали Реджіну Пайо (жіночий одяг) та Бетані Вільямс (чоловічий одяг), "Кращим бізнес-лідером" - головного виконавчого директора Moncler Ремо Руффини . Титул "Модна ікона" завоювала супермодель Наомі Кемпбелл , а нагороду за видатні заслуги вручили Джорджіо Армані . Звання "першопрохідника" у світі моди отримала креативний директор Alexander McQueen Сара Бертон .

На червоній доріжці сяяли Джулія Робертс та Кейт Бланшетт в Armani, Донателла Версаче, Ніколь Шерзінгер у "голій" сукні Julien Macdonald , Емілія Кларк, Ембер Валлетта, Джоан Смоллс та багато інших.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі