02 грудня 2019 о 16:43

Брітні Спірс - 38. 11 фактів з життя поп-принцеси

Відома американська поп-діва Брітні Спірс сьогодні, 2 грудня, відзначає своє 38-річчя. За плечима у артистки безліч романів, невдалі заміжжя, зловживання наркотиками та реабілітація в психологічній клініці. За останній рік Брітні, здається, взяла себе в руки і поступово повертається до минулого життя.

На честь дня народження легендарної поп-принцеси нульових Брітні Спірс ми зібрали ТОП-11 цікавих фактів з життя співачки.

1. У дитинстві Брітні співала в хорі при церкви та займалася гімнастикою. З 12 років Брітні знімалася у телепрограмі «Клуб Міккі Мауса». Хоча їй відмовили у 8-річному віці.

2. Перший альбом під назвою «Happy Baby One More Time» (1999) вважається найуспішнішим у кар'єрі співачки. Саме ця платівка 15 разів отримувала статус платинової і саме вона зробила співачку кумиром мільйонів.

3. Після страшного теракту в США у 2001 році Брітні пожертвувала 2 мільйони доларів.

4. За підсумками «Billboard» у 2009 році Брітні Спірс потрапила у п'ятірку найбільш високооплачуваних артистів, поряд з Мадонною, Брюсом Спрінгстіном, групою AC/DC та U2.

5. У 17 років у Брітні був роман з Джастіном Тімберлейком. Він тривав 3 роки.

6. У Спірс двоє дітей від хореографа Кевіна Федерлайна. Щастя тривало не довго. Незабаром після розлучення Кевіну вдалося позбавити Брітні права виховувати дітей через неприємні інциденти із зіркою: водіння у нетверезому стані, зриви, наркозалежність.

7. У квітні 2004 року зірка вийшла заміж за друга дитинства Джейсона Олександра в Лас-Вегасі. Розлучення відбулося через 55 годин, а такий короткий термін заміжжя пояснювався неадекватним сприйняттям того, що відбувається, під впливом деяких речовин.

8. Наприкінці осені 2004 року Брітні випустила перші парфуми, які стали найбільш затребуваними на території країни в той період. Вони називалися «Curious». Згодом надійшли у продаж ще мінімум 11 ароматів

9. На початку 2007 року Брітні поголила голову. Це було результатом емоційного стресу, який привів співачку до реабілітаційної клініки на островах в Карибському морі, а потім - до відповідного центру допомоги в Каліфорнії.

10. У 2012 році Спірс запросили взяти участь у шоу талантів «The X Factor». Співачка посіла крісло одного з членів журі. За зйомки лише в одному сезоні виконавиця отримала рекордні для заробітку «зоряного» наставника $15000000. Її підопічна в підсумку посіла почесне 2-е місце.

11. Зараз Брітні у відносинах з чоловіком на 13 років молодшим за неї. Щасливчика звуть Сем Асгарі. Саме він допоміг співачці привести себе у форму та спрямувати життя у правильне русло.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі