25 листопада 2019 о 07:20

Росіянин тричі вдарив ножем колишню дівчину і кинув її в лісі

31-річний мешканець міста Желєзногорська-Ілімського звинувачується у замаху на вбивство Тетяни Боркіної . Він вивіз її в ліс, побив, кілька разів ударив ножем, після чого втік. Дівчина вижила, їй була надана медична допомога.

Замах стався в ніч на 9 листопада. За словами Боркіної, її колишній молодий чоловік Максим Клімов погрозами змусив її сісти в машину, вивіз її в ліс, де побив бейсбольною битою, а також завдав їй три ножових поранення, кожен раз прокручуючи лезо. Дівчина почала втрачати свідомість, і зловмисник пішов зі словами «А тепер, прощавай». Боркіна пролежала в лісі близько 15 хвилин, їй вдалося проповзти близько 300 метрів до дороги. Там її помітив водій, що проїжджав повз, та відвіз до лікарні. Дівчина вижила.

Через 10 днів після нападу ані МВС, ані Слідчий комітет не порушили кримінальну справу, а нападник весь цей час знаходився на свободі і навіть намагався потрапити до потерпілої у лікарню. Чоловіка затримали лише після того, як пост про напад опублікувала відома блогерка Ольга Купріянова.

Теги: #metoo

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі