22 листопада 2019 о 15:10

Жінка-трансгендер вперше знялася для обкладинки Vogue Mexico

Для обкладинки мексиканського Vogue вперше знялася Трансгендерна жінка - Естрелла Васкес. Їй 37 років і вона - представниця муксі, третьої статі в Мексиці.

Такі люди, як муксі, існували в Мексиці ще до появи поняття ЛГБТ. Так називають чоловіків, які обрали життя жінки. Зазвичай, муксі не вступають в шлюб (ані з чоловіком, ані з жінкою). Все життя вони піклуються про членів своєї сім'ї.

На обкладинці грудневого номера Vogue Mexico Естрелла Васкес зображена у традиційному мексиканському вбранні в об'ємний квітковий принт, доповнений великими золотими прикрасами та віялом. Автор знімків - фешн-фотограф Тім Вокер.

"Я думаю, що це величезний крок. Дискримінація все ще існує, але зараз вона вже не така сильна, як раніше", - ділиться Васкес.

Сама Естрелла живе і займається розписом тканин, з яких створюють традиційні мексиканські сорочки. До того, як їй та іншим муксі надійшла пропозиція знятися для Vogue, про існування журналу вона і не здогадувалася.

Найпершою трансгендерною моделлю, яка з'явилася на обкладинці Vogue, стала Валентина Сампайо. Вона знялася для березневого номера французької версії журналу в 2017 році. Так виглядає Валентина.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі