20 листопада 2010 о 18:10

Модні жіночі чоботи сезону FW' 2019/20: актуальні фасони, оригінальні "фішки"

У цьому сезоні - в моді все незвичайне

Холодна пора року - не привід відмовлятися від яскравих фарб у гардеробі. Найбільш популярні кольори взуття: червоний, глибокий синій, сріблястий, золотий. На окрему увагу заслуговують білосніжні чоботи на підборах . Хтось вважатиме їх недостатньо практичними, але дизайнери стверджують - це must-have!

Актуальний блискучий декор: стрази, паєтки, бісер. Блискучі деталі можуть бути присутніми у вигляді одного акценту або покривати поверхню взуття повністю. Можливо, це не найвдаліший варіант для повсякденного використання, але для вечірки в клубі або новорічного корпоративу - ідеальне рішення!

Чим вище, тим цікавіше

Замшеві та шкіряні жіночі чоботи з високою халявою і ботфорти - у новому сезоні ставка саме на такі моделі. Допускаються високі підбори, шпильки, платформа або плоска підошва, вибір залежить від особистих переваг. У плані оформлення теж немає жодних обмежень: однаково популярні і мінімалістичні зразки, і чоботи, декоровані пряжками, ремінцями, шнурівкою, металевою фурнітурою.

Ковбойський стиль на вулицях міста

Відкриття цього сезону - взуття у ковбойському стилі. Гострі носи, стійкі підбори, пряжки та бахрома. Для тих, хто звик бути у центрі уваги, такі моделі стануть знахідкою. Дивно, але носити їх можна не лише з брюками і джинсами, але й з короткими спідницями та сукнями. Не дивно, що головним девізом останніх кількох років на модних подіумах була фраза "Поєднуй непоєднуване!"

Модницям пропонують ще одну новинку - рідінги. Ці чоботи нагадують взуття для верхової їзди. Вони шиються із замші або шкіри, їх можна відрізнити по квадратному або круглому миску, низькому каблуку, високій халяві, декорованій шнурівкою.

Увага - на каблук

Звичний варіант каблука для зимового взуття - широкий "стовпчик" або невисока платформа. Але тільки не в цьому сезоні! Дизайнери пропонують не обмежувати фантазію та обирати чоботи і черевики на шпильці, гострій "чарочці", масивній платформі і навіть на фігурному каблуці. Основний акцент - на зручність. Головне, щоб жодна представниця прекрасної статі не відчувала дискомфорту в модних чоботях.

Взуття - як поле для творчості

Дизайнери продовжують прикрашати взуття малюнками. Анімалістичний принт залишається однією з найактуальніших варіацій. Оформлення під шкуру леопарда, тигра або шкіру рептилії стане родзинкою образу.

Конструктивні деталі

Модні чоботи з вільною халявою, зібраною в гармошку, часто зустрічаються на подіумах. Вони моментально привертають увагу та підкреслюють обізнаність своєї власниці в актуальні тенденції.

Ще одна новинка сезону - квадратний носок. Таке взуття не лише стильно виглядає, але, за словами модниць, забезпечує максимум комфорту під час ходьби.

Під час вибору чобіт важливо врахувати наступні моменти: наскільки в них буде зручно, як вони виглядатимуть з різним одягом, які аксесуари до них підібрати. В інтернет-магазині Miraton представлений великий асортимент якісного взуття. Кожну позицію можна оцінити за великими, детальними фотографіями. Є докладний опис. Грамотний підхід до покупки чобіт - гарантія того, що взуття прослужить довго і не розчарує в процесі експлуатації.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі