14 листопада 2019 о 15:50

Як правильно носити ботфорти і не виглядати вульгарно

Найголовніше - підібрати ботфорти ідеальної довжини та правільний одяг під них. Це не так вже й складно, адже ботфорти - універсальне взуття, яке можна носити під все: спідниці, сукні, шорти та штани. Запам'ятайте лише, що моделі, що закривають коліно, зазвичай погано виглядають з брюками та чудово - зі спідницями.

До спідниць і суконь стилісти радять обирати ботфорти щільно облягаючої моделі. Форма носка особливого значення не має. Зараз у моді гострий та квадратний носок. На ботфорти цей тренд також поширюється. І не варто обирати до ботфортів дуже короткі міні, щоб не зробити образ вульгарним. Зверніть увагу на колготки, якщо вони будуть помітні. Віддавайте перевагу чорним колготам і забудьте про сітку та тілесний колір.

Найкраще поєднувати ботфорти зі скромними не кричущими речами. Якщо обираєте спідницю, то її довжина має бути дещо вища коліна.

Ось кілька правил, яких обов'язково потрібно дотримуватися:

- Не носіть яскраві речі та вбрання з відвертим декольте з ботфортами. Це невдале поєднання може зробити вас схожими на героїню Джулії Робертс у фільмі «Красуня».
- Не носіть наряди світлих відтінків із темними ботфортами. Таке поєднання «ріже» силует та виглядає несмаком.
- Рідко ботфорти поєднуються з міні спідницями або шортами. При виборі дуже важлива тканина та довжина шортів. Віддавайте перевагу твідовим або костюмним тканинам, а ідеальна модель з ботфортами - шорти-бермуди.

Ось кілька варіантів жіночних ботфортів на вихід та на кожен день від магазину Born 2 be . Зверніть увагу, що зараз там акція - 35% на кожен другий відсоток. Акція закінчується 15 листопада о 15:00.

купити

купити

купити

купити

купити

купити

купити

купити

купити

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі