12 листопада 2019 о 14:50

Нога на ногу: Шерон Стоун повторила славнозвісну сцену з "Основного інстинкту"

Актриса Шерон Стоун отримала премію GQ у номінації "Жінка року". Під час церемонії нагородження прямо зі сцени Шерон повторила ту саму сцену з трилера "Основний інстинкт" Пола Верховена, яка принесла їй славу. Перекидаючи ногу на ногу, актриса вимовила потужну промова.

«Багато років тому я сиділа на знімальному майданчику і мій режисер попросив мене зняти труси: "Вони помітні, а на тобі їх не має бути. Нічого не буде видно". І я сказала: "Звичайно". Я не знала, що цей момент змінить моє життя, - У кожного з вас буде такий момент, як у мене. Момент, який змінить ваше життя » - розповіла актриса.

«Настав час вирішити, хто ви. Час вирішувати, що ви будете робити з ніжною, красивою, дикою, пристрасною, найважливішою частиною себе. Я розповім вам, що зробила я. Я поважала її. І я б порадила вам зробити те ж саме . Оскільки ми маємо повне право бути сильними у будь-якій формі сексуальності, яку ми обираємо. І ніхто не може відібрати це у вас » .

Завершила свій виступ Стоун словами: «Я хочу подякувати вам за те, що ви обрали мене "Жінкою року", адже був час, коли я була просто жартом » .

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі