04 листопада 2019 о 15:15

Меттью Макконахі - 50! Топ-5 фільмів з його участю

На честь ювілею пропонуємо згадати найкращі ролі Меттью Макконахі. І вже наступного року глядачі зможуть знову побачити актора у фільмі Гая Річі "Джентельмени" .

"Сахара", 2005

Комедія про фахівця Національного підводного морського агентства, підкорювача морських глибин та розкрадача старовинних скарбниць Дірка Пітта, якого грає Меттью МакКонахі. Разом зі своїм другом він вирушає до спекотного Єгипта на пошуки загубленого під час громадянської війни судна, на борту якого знаходяться незліченні запаси давно забутого золота. Доля зводить Дірка з доктором Євою Рохес (Пенелопа Крус) - посланицею ООН, спрямованою в Північну Африку, щоб знайти джерело загадкової епідемії, яка зводить з розуму тисячі місцевих жителів. Між Дірком та Євою закручується роман, і вони продовжують свою небезпечну подорож разом.

"Вовк з Уолл-стріт", 2013

За основу проекту Мартіна Скорсезе були взяті однойменні мемуари Джордана Белфорта, колишнього нью-йоркського брокера. В кінці 80-х він заснував одну з найбільших брокерських контор. У картині Меттью Макконахі зіграв Марка Ханна, боса Белфорта.

"Далласький клуб покупців", 2013

Фільм про життя електрика і родео-ковбоя Рона, який дізнається, що хворий на СНІД. Однак Рон навідріз відмовляється миритися з такого роду смертельним вироком і приймає рішення самостійно боротися з хворобою.
Рон вирушає до Мексики, де йому вдається відшукати ряд ліків, заборонених законодавством США. Також він знайомиться із транссексуалом Рейоном, так само приреченим на смерть через СНІД. Об'єднавши сили, хлопці відкривають так званий «клуб покупців», за допомогою якого починають поширювати ті самі заборонені препарати. Для ролі Макконахі схуд на 22 кг. За роль у картині отримав "Золотий глобус" та "Оскар".

"Інтерстеллар", 2014

Макконахі виконав головну роль. Дія у фільмі переносить глядача у недалеке майбутнє, коли космос вже майже освоєний прогресивним людством, але ресурси Землі виснажені. Через зростаючу концентрацію азоту на нашій планеті панує посуха і, як наслідок, глобальна продовольча криза. Співробітники секретної лабораторії НАСА виявляють в районі орбіти Сатурна червоточину, що дозволяє подолати просторово-часовий бар'єр і в найкоротші терміни переміститися в іншу галактику. Можливо, це шанс на порятунок для всього людства.

"Море спокуси", 2018

Прекрасний зоряний дует Макконахі та Енн Хетеуей. Драма про любов і зраду з несподіваним поворотом сюжету.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі