28 жовтня 2019 о 15:49

Губи теж видають вік. Як продовжити їх молодість

Коли мова йде про антивіковий догляд, перед очима одразу старезна шкіра, пігментні плями, зморшки навколо очей та на шиї. Найбільш уразлива шкіра, яка в першу чергу піддається віковим змінам - шкіра навколо очей та біля губ: тут вона тонка, часто суха, і через це швидко втрачає тонус, гірше відновлюється. Саме у цих зонах раніше всього з'являються мімічні зморшки, які з часом все більше поглиблюються і важче розгладжуються. Це дуже видає вік. Наші губи з часом втрачають об'єм, стають сухішими, навколо них утворюються так звані кісетні зморшки - вертикальні короткі лінії навколо рота.

Правильний догляд та постійне зволоження значно сповільнять процес старіння губ. А для складних ситуацій є спеціальні процедури - косметика та ін'єкції (іноді вони виправдані).

При виборі свого бальзаму для губ обов'язково звертайте увагу на склад. Бажано, щоб продукт не містив ментолу, перча та ефірних масел, оскільки вони можуть подразнювати ніжну шкіру губ. Ідеально, якщо у складі будуть базові масла, рослинні воски, сечовина та загоюючі компоненти на кшталт пантенолу, центелли азіатської та УФ-захист. Такі засоби добре спрацюють проти сухості та тріщин.

Добре себе проявили маски та гідрогелеві патчі для губ. Подібні є для шкіри навколо очей. Наприклад, колагенові патчі Bioaqva поліпшать трофіку тканин і регенірацію, додадуть м'якості та еластичності шкірі губ, поліпшать тон шкіри. Гідрогелевий патч щільно кріпиться до шкіри, ефективно передаючи поживні речовини безпосередньо у шкіру губ. Ефект від патча буде тимчасовим, але помітним - такий собі експрес-догляд.

патчі Bioaqva

Замість звичних гігієнічних помад і бальзамів, використовуйте креми для губ: на ніч та під макіяж. Такі креми зазвичай з позначкою «підходить для очей і губ». У складі такого крему зазвичай гіалуронова кислота та колаген, тож він забезпечить інтенсивне та тривале зволоження шкіри, відновить її пружність і еластичність, розгладить дрібні зморшки та продовжить молодість.

крем Balea

Носіть із собою бальзам , коли відчувайте необхідність зволожити губи. Масла у складі бальзамів чудово пом'якшують шкіру.

Бальзам Well Content Makeup

Доглядові засоби допоможуть зберегти гладку і зволожену шкіру губ, додадуть їм хороший тонус, дрібні зморшки розгладяться.

Але, якщо говорити відверто, у зрілому віці потрібен спеціальний догляд. Жодна косметика не в змозі розгладити губи назавжди і надати їм втрачений об'єм. Будемо реалістами, догляд важливий і потрібний, але чудес від нього чекати не варто. Для тривалішої корекції косметологи пропонують ін'єкції - наприклад, філери. У зрілому віці їх використання цілком виправдано: філери допоможуть додати об'єм та зробити контур губ чіткішим. Єдина порада: знайте міру. Робота хорошого майстра зазвичай майже непомітна і виглядає дуже натурально.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі