25 жовтня 2019 о 12:34

Дантисти розробили щітку, яка чистить зуби за 20 секунд

Вони стверджують, що домоглися цього, зробивши унікальну j-образну головку щітки. Така форма щітки дозволяє очистити всю щелепу, а не 1-2 зуба за раз як звичайна зубна щітка.

Електрична щітка Encompass зроблена таким чином, що з легкістю пристосовується до рота користувача. Її технологічність, яка не вимагає фізичних зусиль буде корисною для людей із обмеженими здібностями та для дітей, які ще не вміють чистити зуби належним чином.

"Наша місія полягає в тому, щоб усунути першорядну проблему поганого догляду за порожниною рота, - неправильну чистку зубів", - говорить Райан Шварц, засновник Ryca. Дослідження показують, що лише один з 10 людей правильно чистить зуби. Більшість людей не чистять зуби протягом необхідних 2 хвилин, не звертають увагу на правильний кут щетини, тиск та покриття зубів. Райан запевняє: "За допомогою Encompass 10 з 10 осіб будуть чистити зуби правильно, адже Encompass робить всю роботу за вас".

У комплект до зубної щітки входить зарядний пристрій, кабель та дорожня валіза. Виробництво щіток заплановане на 2020 рік. Рекомендована роздрібна ціна для encompass -189 доларів, але за попереднім замовленням можна отримати щітку за 99 доларів.

Джерело: designboom.com

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі