24 жовтня 2019 о 15:48

Експертна думка щодо лазерної епіляції

За допомогою депіляції видаляють волосся над поверхнею шкіри. Є кілька видів депіляції: гоління, віск, шугарінг, електроепілятори, крем для депіляції. Ці способи мають і недоліки, такі як: подразнення, короткочасний результат, вросле волосся, болючість.

До методу епіляції відносяться: лазерна епіляція, фотоепіляція, elos-епіляція, електроепіляція. Перевагою цього методу є те, що тут відбувається вплив на волосяний фолікул, а отже отримуємо його руйнування та позбавлення волосся назавжди. Але і тут є недоліки. Наприклад, електроепіляція - дуже болюча процедура, і після неї можуть залишитися рубці. А фотоепіляції неможна робити в літній період. Що ж обрати?

З цим питанням ми звернулися до лікаря-дерматокосметолога клініки лазерних технологій «МЕД СІТІ» - Пелішенко Світлани Ігорівни.

Світлана Ігорівна, розкажіть, будь ласка, якому з перерахованих вище методів ви віддаєте перевагу?

Випробувавши всі перераховані методи, скажу: однозначно - тільки лазерну епіляцію! Сучасні апарати дають можливість досягти бажаного результату за невелику кількість сеансів. Для пацієнта процедура безпечна, оскільки відбувається вибірковий нагрів лише волосяної цибулини, а тканини навколо не зачіпаються. У порівнянні з іншими методами епіляції, процедура є безболісною завдяки тому, що всі апарати мають вбудоване охолодження. Однак лазерна епіляція вважається неефективною для сивого та пушкового волосся, які зовсім не містять пігменту.

Але лазерна епіляція також буває різною: неодимовою, фотоепіляція, олександритовою, діодною... Просто голова обертом

Дійсно, вибір великий. Кожен спосіб має свої переваги і недоліки. Але скажу, що після знайомства з олександритовим лазером Motus AX з технологією MOVEO від італійської компанії DEKA я раз і назавжди зробила вибір на його користь!

І чим же він такий особливий?

Головною перевагою є те, що цей лазер можна використовувати для будь-якого фототипу або кольору волосся. Процедуру можна проводити на засмаглій шкірі, навіть у літній період! Постійна температура охолодження шкіри становить 15°С, що забезпечує комфорт та безболісність процедури. Також лікар може регулювати частоту імпульсів, ділянка шкіри 10×10 см обробляється за 25 секунд. Сміливо можу стверджувати, що сьогодні лазерна динамічна епіляція є найбезпечнішою, найбільш комфортною та безболісною, а також найшвидшою.

А який принцип дії лазерної епіляції з технологією Moveo?

Волос живе доти, допоки живий волосяний сосочок, що складається з кровоносних судин і живить волосся. Всі види епіляції спрямовані на те, щоб знищити волосяний сосочок через термічний опік. Під час лазерної епіляції волосся нагрівається до 60-70°С, цієї температури достатньо для того, щоб припинити живлення волосяного фолікула.

Чи є протипоказання для проведення процедури?

Все як завжди. (Посміхається). Вагітність, лактація, наявність системних або хронічних захворювань у період загострення, гострі інфекційні та вірусні захворювання.

Зараз і серед чоловіків лазерна епіляція набуває популярності.

Так. Щоденне гоління не лише забирає час, але і може викликати подразнення шкіри, запалення, алергічні реакції. Тому все більше чоловіків обирають лазерну епіляцію не лише з естетичних міркувань, але і через гігієну.

А які методи представлені у «МЕД СІТІ»?

У нашому медичному центрі пропонуються ВСІ види лазерної епіляції та фотоепіляції. Це неодимова лазерна епіляція, яка підходить для всіх, зокрема вона просто ідеальна для людей з темним волоссям та з темним фототипом шкіри. Ну і, звичайно ж, олександритовий лазер з технологією Moveo, що у нашому медичному центрі має найбільшу популярність.

Який курс процедур потрібно пройти, щоб раз і назавжди забути про небажане волосся?

- Кількість процедур дуже індивідуальна. Все залежить від фізіологічних особливостей організму, гормонального фону, кількості волосся на тілі, його кольору, і навіть зони, де воно росте. Але в середньому курс становить 6-8 процедур. Тільки уявіть - ви зможете позбутися від 95% волосся назавжди!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі