24 жовтня 2019 о 12:27

Зізнання Шарліз Терон: "Я ніколи не хотіла вийти заміж"

Протягом 25 років голлівудська актриса-продюсер та філантроп Шарліз Терон відмовлялася відповідати чиїмось очікуванням про те, якою вона має бути. І в цьому секрет її виключного успіху.

Останнім часом Шарліз Терон багато працює далеко від дому, подорожує з родиною - двома усиновленими дітьми та її мамою. Але все ж знаходить час на зйомки та реалізацію своїх проектів, а також на благодійність. У актриси, яка родом з Південної Африки, було непросте дитинство, але завдяки повчанням матері вона стала тим, ким є - сильною і незалежною жінкою.

В інтерв'ю журналу Glamour Шарліз Терон заявила, що у неї вже давно не було відносин з чоловіками і вона ніколи не хотіла вийти заміж.

"Я не бачу в цьому проблеми і не відчуваю труднощів. Я вважаю, люди занадто багато думають про це, особливо жінки", - пояснила Шарліз.

Нагадаємо, раніше актриса була у стосунках з Шоном Пенном. І після розставання з ним навіть намагалася будувати нові відносини, але вони не були успішними.

Уже в грудні цього року ми зможемо побачити Шарліз Терон у фільмі про домагання "Скандал". Це історія жінок, які викрили і скинули з трону свого боса - сумнозвісного засновника наймогутнішої та суперечливої медіаімперії всіх часів. У фільмі також знялися дві нині затребуваних блондинки - Ніколь Кідман та Марго Роббі.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі