23 жовтня 2019 о 13:32

Страшенно красиво: 5 трендових мейкапів на Хеллоуїн без відьом, вампірів та Харлі Квінн

Ось вам кілька цікавих образів для майбутнього свята, і що для них знадобиться.

1. Готика

Стильний образ Венсді Аддамс або сексуальної Ельвіри - володарки темряви можна чудово втілити завдяки тенденціям до темних кольорів не лише на очах, але й на губах. Бліда шкіра у поєднанні з темним волоссям, чорними губами та акуратними смоки або просто стрілками, дозволить створити стриманий та вельми виразний варіант для темних і загадкових інтровертів, та й просто тому що чорний тобі личить.

2. Русалка

Гліттер зараз у тренді. За допомогою нього можна створити дуже стильний і оригінальний макіяж на Хеллоуїн. Русалка - це символ краси, сексуальності та загадковості. Для перевтілення можна використовувати ніжні, яскраві або пастельні відтінки тіней для повік, блискітки, стрази та нестандартні кольори помади. От де радість для любителів зеленого, блакитного і блискучого.

3. Поп-арт

Зроби з себе героїню, яка зійшла з ретро плакатів. У поп-арті ілюзія двомірного зображення створюється завдяки чітким контурам, кричущим кольорам та яскравим деталям. Малюючи собі нові риси обличчя, додай і емоцію за допомогою макіяжу, зобразивши здивування, щастя, сльози або страх.

Щоб створити макіяж у стилі поп-арт потрібно ідеально вирівняти тон обличча, взяти чорний і білий лайнери, яскраві тіні та помади для губ. Зроби звичний тобі макіяж, але в кінці ти повинна чорним лайнером обвести очі, брови, губи, виділити зону носа та скул. Потім білою підводкою познач відблиски на губах, на носі.

4. Фріда Кало

Поєднай природний макіяж та класичну червону помаду для ексцентричного, але ніжного образу Фріди Кало. Такий макіяж підійде тим, хто хоче виглядати яскраво і сексуально, але докласти мінімум зусиль. Все, що необхідно зробити, - це підкреслити і трохи розпушити брови за допомогою олівця для брів, нанести рум'яна і, звичайно ж, трендову червону помаду. А квіти, вплетені у волосся, доповнять образ.

5. Лора Палмер

Образ "трупа нареченої" вже настільки зужитий, що пропонуємо вам образ Лори Палмер з культового серіалу "Твін Пікс" Девіда Лінча. Його легко можна втілити, використовуючи сірий або синій відтінок помади із матовим ефектом, а також срібний глиттер. Окрім макіяжа, в такий святковий лук чудово впишеться зачіска у стилі "мокре волосся", яку легко зробити, використовуючи гель для волосся.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі