21 жовтня 2019 об 11:50

Дженніфер Еністон потрапила до книги рекордів Гіннеса, обійшовши принца Гаррі та Меган Маркл

Відома голлівудська актриса Дженніфер Еністон створила Instagram -сторінку зовсім нещодавно. Першим її постом стало селфі , на якому вона позує разом з іншими акторами серіалу "Друзі". Поява Дженніфер у Інстаграмі викликала такий ажіотаж, що виникли технічні труднощі в мережі, і актрисса пожартувала, що зламала Інстаграм .

Потім 50-річна Еністон опублікувала відео , яке просто підірвало мережу. Переглядаючи короткий ролик, можна побачити, як знаменитість нервово розбила мобільний телефон об стіл. За 13 годин відео зібрало понад 10 мільйонів переглядів, що зробило з неї справжнього тріумфатора Instagram. Для когось це вагомий привід для гордості.

Більш того, виявилося, сторінка Еністон швидше за всіх набрала перший мільйон "фоловерів". Кількість передплатників зірки досягла позначки в мільйон вже за 5 годин і 16 хвилин після реєстрації. Саме це дозволило їй стати новою рекордсменкою у цій категорії.

До Дженніфер таким успіхом після реєстрації в соціальній мережі Instagram відзначилися принц Гаррі та Меган Маркл, які у квітні 2019 року відокремилися від сторінки Кенсингтонського палацу і створили окремий профіль. Їм вдалося зібрати мільйон передплатників за 5 годин і 45 хвилин.

На даний момент, 21 жовтня, за аккаунтом Дженніфер Еністон стежать 15,1 мільйонів користувачів.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі