18 жовтня 2019 о 14:40

Хейден Панеттьєрі їздить до України для зустрічей з донькою

Після скасування заручин з Володимиром Кличком Хейден Панеттьєрі часто звинувачували у невиконанні своїх материнських обов'язків. Її єдина дочка Кайя Євдокія залишилася жити із зірковим батьком та його родичами в Україні. Але Хейден не забула про дитину і часто буває в Києві.

"Хейден часто їздить в Україну, щоб побачитися з донькою, та дзвонить їй по FaceTime. Кайя продовжує жити з батьком, якого дуже любить", - запевнив інсайдер.

В Україні за дитиною доглядає Володимир Кличко і його мама, які приділяють дівчинці увесь свій час. Крім того, Кайя Євдокія має своє улюблене заняття із зірковим батьком: дитина любить разом з екс-боксером відвідувати тренажерний зал в їхньому маєтку на Київщині.

У серпні 2018 Хейден Панеттьєрі та Володимир Кличко несподівано оголосили про скасування заручин. Не вплинули на рішення пари ані їх єдина дочка Кайя Евадокія, ані наявність спільної нерухомості. Після розриву стосункв Хейден швидко продала маєток та оселилася в Лос-Анджелесі. Дівчинка залишилася жити з Володимиром Кличком, що цілком влаштовувало акторку.

У Голлівуді Хейден Панеттьєрі не лише відновила зйомки, але й почала зустрічатися з Брайаном Гікерсоном. Тоді інсайдери з оточення актриси розповіли, що вона тимчасово відмовилася від спілкування з дитиною через ревнивого бойфренда. У травні 2019 бойфренд Хейден її жорстоко побив і пара розпалася.
Мабуть, розрив з Брайаном Хікерсоном вплинув на її спілкування з Кайєю Євдокією. Вона почала частіше з'являтися в Україні. Зараз актриса живе у Нью-Йорку та зустрічається з братом Брайана Гікерсона.

Джерело: Us Weekly

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі