18 жовтня 2019 о 13:00

700 годин ручної роботи: як створювалося плаття Малефісенти

Приголомшливу сукню лиходійці створив бренд Ralph & Russo. На його створення у дизайнерській команди бренду пішло 700 годин!

"Насправді це мрія будь-якого дизайнера, - коментує Тамара. - Я нечасто створюю речі, які потрібно потім поєднувати з рогами і крилами! Це точно інша творча свобода та інший політ фантазії. Анджеліна дуже люб'язно порекомендувала нас художнику по костюмах цього фільму, неймовірно талановитій Елен Мірожник, яка потім звернулася до нас, і ми дуже раді, що вона зробила це".

На процес розробки наряду пішло близько 700 годин. Для створення ліфа була використана спеціальна техніка, яка імітує мазки пензля. Ці мазки були поміщені на бежеву тканину, яка створює ілюзію другої шкіри. Гострі рвані контури сукні не лише створюють ефект "малюнка на шкірі", але й підкреслюють характер Малефісенти.

"Вбрання вийшло, звісно ж, похмурим, але воно випромінює силу і міць, - розповідає Тамара Ральф про результат роботи бренду. - Героїня Анджеліни доволі сумна, і при цьому безстрашна - все це стало натхненням для її сукні. Гострі, іноді зазубрені краї одежі також відсилають нас до внутрішнього світу героїні, але ще в ньому присутній і елемент жіночності".

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі