19 вересня 2019 о 06:00

"Дівчата мають бути добрими". Вікторія Бекхем розповіла про шкільні приниження

У своєму останньому інтерв'ю колишня "перчинка" розповіла про те, як ставиться до процесу старіння та як навчитися любити свої зморшки. Вікторія сказала про важливість подавати позитивний приклад своїм дітям, особливо коли мова йде про її звички у харчуванні.

У 45 років ікона моди нарешті відчуває, що досягла успіху в боротьбі з невпевненістю у своєму тілі та зовнішньому вигляді. Частково її невпевненість була викликана знущаннями в школі. Раніше Вікторія розповідала, що в школі у неї було не так багато друзів. І були шкільні мучителі, які вдавалися до насильства.

З її слів: "Середня школа була пеклом. Діти підбирали речі з калюж та кидали їх в мене. Я просто стояла там одна. У мене не було друзів". "Люди штовхали мене, говорили, що збираються мене побити".

Вікторія вважає, що причиною буллінгу в школі стала її зовнішність, але цей досвід дав їй "дуже товсту шкіру".

"Я була худим восьмирічним хлопчиком із землистим кольором обличчя, з косичками та щілиною в зубах, досить великою, щоб горох міг застрягти. Це було жахливо. Я не вписувалася."

Вікторія ділиться цим негативним досвідом зі своєю восьмирічною донькою Харпер і всіма читачами. "У школі з мене знущалися ментально та фізично, і добре, що я можу поговорити з Харпер про це і про те, що дівчатка мають бути добрими до дівчат... Я використовую свій власний досвід." - каже Вікторія.

Також мати 4 дітей сказала, що перестала пропускати прийоми їжі та голодувати, чим раніше дуже грішила.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі