10 вересня 2019 о 05:56

Мандрівники готові безкоштовно проводити лекції про дику природу в школах

Протягом останнього року він регулярно виступав в російських школах з лекціями про океан та китыв, про важливість турботи про екологію та відповідальне ставлення до дикої природи. Зараз Михайло з командою збирають базу таких самих експертів, які готові продовжити ініціативу в усіх містах Росії та СНД, і запрошують директорів шкіл і вчителів допомогти в організації виступів.

«Минулого року я виступив приблизно в 50 школах. В організації подібних заходів є дві складності. По-перше, складно потрапити до школи сторонній людині, потрібна ініціатива зсередини. По-друге, я сам можу виступати переважно в Москві. Ідея проекту в тому, щоб зібрати заявки від шкіл з різних міст (країн) та знайти спікерів з того ж міста. Тому:

- якщо ви представник адміністрації школи, перебуваєте в батьківському комітеті або просто батько, й готові організувати такий виступ - залишайте заявку в коментарях;
- якщо ви біолог, еколог, лектор, фотограф, тревел-блогер та готові виступити - напишіть про це в коментарях. Це не обов'язково має бути про китів і океан. Вибирайте будь-яку тему, на якый спеціалізується, головне, щоб було цікаво й пізнавально. Як подяку я обов'язково розповім про вас і ваші проекти.

ВАЖЛИВО: ця схема запрацює, якщо набереться критична маса, тому велике прохання: відзначайте в коментарях тих, хто підходить під пункти А та Б. І велике спасибі за репост »- написав Коростельов в своєму Інстаграме .

Михайло Коростельов побував на всіх континентах і вже більше 5 років організовує поїздки в дику природу по всьому світы. Він навчав ведмедів робити селфі на Камчатці, фотографував китів на Азорських островах і Тонга, жив у Південній Африці, плавав з крокодилами в Мексиці, обіймав морських котиків на Галапагоських островах, спускався в жерло вулканів Намібії та занурювався без клітки до великої білої акули.

Коростельов - не тільки мандрівник зі стажем, а й професійний фотограф, переможець премії Nature Photographer of the Year. Це він зробив фото плаваючого слона Раджана, які зараз можна побачити в рекламах по всьому світы.

Його фотографії регулярно публікуються в National Geographic, британський BBC регулярно запрошує Михайла з командою на зйомки своїх проектів про дику природу.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі