09 вересня 2019 о 06:00

Осінні тренди: Гумові чоботи

Ще кілька років тому ніхто й подумати не міг, що це взуття здобуде таку популярність. А секрет їх актуальності полягає в оригінальності та практичності. Ми беремося допомогти скласти модний і стильний образ із гумовими чобітками.

З чим носити гумові чоботи

Улюблені вузькі джинси. Заправте джинси-скінни у чоботи і отримаєте модний, сучасний образ. Тільки ретельно підберіть забарвлення. Під однотонні чобітки - обирайте джинси з потертостями, актуальних кольорів, таких як беж чи хакі. І навпаки, чим агресивніший візерунок на чоботях, тим спокійнішим має бути низ.

Сукні та спідниці. Масивний низ і легкий верх - такий мікс на піку популярності цієї осені. Об'єднайте легке шифонове або шовкове плаття з чорними високими гумовими чобітками, і ви точно будете в тренді. Під міні-спідницю підійдуть чорні щільні колготи, які доповнять ваш образ. Особливо добре вони виглядають із різнокольоровими чобітками.

Кардигани та светри. Теплі і затишні светри в поєднанні з грубуватими гумовими чобітьми створюють стильний вуличний образ. Під низ ви можете надіти як штани, так і приталені плаття. Ідеально доповнить лук стильний рюкзак та масивні прикраси.

Верхній одяг. Тренчі довжини міді, короткі пальто, шкіряні куртки, пальто оверсайз ідеально підходять під гумове взуття. Особливо круто виглядає лук з яскравим дощовиком та чобітками контрастного кольору. Про модні дощовики ми писали раніше.

Шкарпетки. Вкорочені брюки, спідниці, улюблене взуття та яскраві шкарпетки - такий варіант образу залишається одним з актуальних у новому «мокрому» сезоні. Сміливо носіть укорочені гумові чоботи з високими носками насичених однотонних відтінків або з веселим принтом.

[Hcgallery id = "565863"] [/ hcgallery]

Не забувайте, що гумове взуття не лише не пропускає воду, а й повітря. Тому, не варто носити чоботи довше 4 годин на день.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі