03 вересня 2019 о 06:02

Програміст, якого звинуватили у згвалтуванні, знайдений мертвим

Помер один із творців гри Night in the Woods Алек Холоука - про це розповіла у твіттері його сестра. «Алек був жертвою насильства і все життя боровся з афективним розладом та розладом особистості. Не буду робити вигляд, що він ніколи нікому не заподіював шкоди, але в глибині душі він хотів нести людям лише добро і турботу. Йому знадобився час, щоб зрозуміти, як це робити», - написала вона.

Причину смерті розробника офіційно не оголошували, але багато хто впевнений, що він наклав на себе руки: його сестра написала, що в останні дні з ним працювали співробітники кризових центрів через звинувачення у згвалтуванні.

Наприкінці серпня розробниця Зої Куїнн, одна з найвідоміших учасниць геймергейта, звинуватила Холоуку в сексуальному насильстві - вона написала у твіттері, що чоловік утримував її в своєму будинку і ґвалтував. Незабаром після цього студія Infinite Fall, випустивши Night in the Woods, оголосила, що припиняє співпрацю з Холоукою, скасовує нинішній проект та відкладає випуск гри на фізичному носії.

Джерело: ign.com

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі