28 серпня 2019 о 06:48

Кіт повернувся до власниці через 11 років після зникнення

У мешканки Нью-Йорка Меггі Уелз був кіт Тигр. 11 років тому хтось залишив двері відкритими і кіт вибіг на вулицю - його так і не змогли знайти. За кілька років Уелз з сім'єю переїхала нижче по вулиці, але попросила всіх сусідів звертати увагу на вуличних котів - на випадок, якщо Тигр все ж повернеться.

І він таки повернувся. Кота знайшла сусідка Керол О'Коннелл, яка підгодовувала тваринку багато років поспіль. «Щороку він приходив до мене додому, а його стан все гіршав. Я вирішила, що хтось кинув кота або він сам втік», - розповідає вона. Спочатку Тигр не підпускав до себе жінку, але з часом звик до неї, і тоді О'Коннелл вирішила відвезти його до ветеринарної клініки, щоб перевірити, чи немає у кота електронного чіпа.

Тигр дійсно був чипований, тому ветеринарам вдалося зв'язатися з його власницею Меггі Уелз, яка вже не сподівалася побачити свого кота. Вона негайно приїхала до клініки - Тигр її впізнав. Незважаючи на те що кіт вже немолодий і йому довелося 11 років прожити на вулиці, його здоров'я у чудовому стані і він знову живе зі своєю власницею.

Теги: тварини

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі