25 липня 2019 о 04:48

Як косметологи доглядають за шкірою? Ірина Кадькаленко

У першому випуску - власниця клініки естетичної косметології «Ефіра», провізор-косметолог Ірина Кадькаленко.

Про спосіб життя та його вплив на шкіру

Я живу активним та насиченим життям. І, звичайно, у літній період доводиться часто бувати на вулиці, а значить і під активним сонцем. Для того, щоб мій спосіб життя не призводив до фотостаріння мого обличчя, я використовую сонцезахисні засоби із СПФ.

У мене немає шкідливих звичок, а вдома я роблю комплекс асан, які мені подобаються найбільше. П'ю багато води. Ось і всі секрети.

Про б'юті-рутину вранці

Використовувати правильно професійні засоби - це не рутина, а відмінна корисна звичка. Я виробила в собі її років 20 тому. І з впевненістю можу сказати, що правильні засоби для вмивання - це 70% успіху використання наступних засобів, підвищення їх біодоступності та швидкості проникнення.

Чим я користуюся вранці:

Міцелярно вода Academie. Шкіра після неї неймовірно чиста, зволожена та сяюча. А ще, вона дійсно не вимагає змивання.

Дуже люблю вранці використовувати Молочко м'який пілінг 2 в 1 на основі біосумісної з нашою шкірою, оригінальної яблучної води. Люблю його за неймовірний ефект відполірованої шкіри, за ніжну текстуру і, звичайно, за ексклюзивний аромат, який притаманний всій лінії 100% Hydraderm.

Завершальним засобом служить тонік. Зараз у мене зволожуючий тонік з лінії 100% Hydraderm. Це кохання всього мого життя! Потужні зволожуючі якості яблучної води - це те, що потрібно шкірі у спекотний літній період.

Про 60 хвилин експрес-краси

Для того, щоб бути швидко у кращій версії себе, потрібно за цей час пройти повний, багатоступінчастий догляд.

Вмиваюся ретельно гелем для вмивання. З водою. Протираю обличчя яблучним тоніком.

Наношу гріючу ензимну пасту-ексфоліант. Тримаю її у вигляді маски хвилин п'ять, доки зберігається гріючий ефект. Потім змочую пальці водою та масажують обличча 10 хвилин. Паста трансформується у масло ши, яке так необхідно шкірі в літній період. Після масажу шкіри, змиваю пасту, протираю обличчя тоніком та переходжу до найцікавішого.

Другий етап - насичення шкіри компонентами миттєвої краси. Я дуже люблю ампули Academie. І якщо потрібно швидко привести шкіру в порядок, наношу колагенову ампулу. Вона дає ефект одразу після нанесення. Обличча освіжається, освітлюється та набуває рівного рельєфу.

Потім наношу маску. Моя улюблена - стимулююча зволожуюча маска із серії «Наукова система». Мені подобається вишукане перламутрове світіння, яке залишає ця маска. Її я наношу дуже товстим шаром і тримаю на обличчі 25-30 хвилин.

За цей час маска вбирається практично повністю. Залишки маски я прибираю яблучним тоніком. Просушую обличчя серветкою.

Макіяж ляже красиво лише в одному випадку - якщо ми наситимо шкіру необхідними речовинами та достатньо зволожимо її.

Спочатку я наношу інноваційний активатор омолодження Формюль Мервейез. Він дає шкірі аж 57 діючі речовини.

На Формюль я наношу крем з діамантовою пудрою та діамантовими пептидами «Вічна молодість». Немає кращого крему, коли потрібно виглядати на всі сто.

Я завжди використовую тональні основи в склі від Academie. У тональний крем я додаю краплю бустера «Корсиканський безсмертник» із серії Aromatherapie. Це мій лайфхак. Цей нескладний трюк дає приголомшливий результат. Бустер допомагає розподілити тональну основу найтоншим шаром, що дає можливість пошарового її накладення, а ще з бустером тональна основа стає абсолютно невидимою.

І що ще важливо: даю кожному шару дуже добре ввібратися. У цьому полягає секрет стійкого макіяжу.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі