25 липня 2019 о 06:09

Forever 21 звинуватили у бодішеймінгу через подарунки покупцям

Покупчині онлайн-магазину Forever 21 звинуватили бренд у бодішеймінгу. Всі вони отримали дієтичні батончики разом із замовленням одягу великих розмірів. У компанії заявили, що це був подарунок клієнтам від спонсорів.

Одна з покупчинь розповіла у соцмережах, що виявила всередині посилки кілька батончиків, розроблених за дієтою Аткінса. «Це було вкрай образливо. Мені подобалося робити замовлення у Forever 21, але тепер я не буду відчувати себе комфортно, купуючи речі у компанії, яка вважає, що я не того розміру, якого повинна бути», - написала вона. До її історії приєдналися інші користувачі, заявивши про аналогічну знахідку у своїх замовленнях.

«Час від часу Forever 21 робить подарунки нашим покупцям у вигляді безкоштовної продукції від наших партнерів. Товари, які ми надіслали разом із замовленнями всіх розмірів і всіх категорій протягом обмеженого часу, викликали обговорення, і ми вирішили прибрати їх. Це було упущення з нашого боку, і ми приносимо вибачення всім нашим клієнтам, яких це могло образити, оскільки це не входило в наші наміри», - пояснили представники компанії.

Джерело: buzzfeednews.com

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі