01 липня 2019 о 05:16

Дружина правителя Дубая втекла від нього до Європи з дітьми

Принцеса Хайя бинт аль-Хусейн, одна з шести дружин правителя Дубая та прем'єр-міністра Об'єднаних Арабських Еміратів Мухаммеда аль-Мактум, втекла від свого чоловіка в Європу. Жінка також забрала своїх дітей - одинадцятирічну доньку та семирічного сина. З собою їй вдалося взяти близько 39 мільйонів доларів.

За даними одних джерел, принцеса вимагає розлучення та просить притулку у влади Німеччини . Інші ЗМІ стверджують, що дружина прем'єр-міністра знаходиться в Лондоні та звернулася із проханням про притулок до британської влади.

Раніше з ОАЕ намагалися втекти дві доньки прем'єр-міністра. Одна з них, принцеса Латіфа аль-Мактум, зробила дві невдалі спроби втечі, причому, за словами принцеси, підготовка зайняла у неї роки, а після першої спроби втечі її били та тримали в ув'язненні три роки.

У березні 2018 року вона намагалася втекти на яхті з країни, а перед втечею вона записала відео, в якому сказала, що її батько причетний до багатьох вбивств у країні. Пізніше від імені принцеси повідомили, що вона лікується у психіатра та кається в тому, що зняла відео.

Джерело: esquire

Теги: #metoo

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі