17 травня 2019 о 14:10

Курс тренувань Super Woman

Прогрес звільнив нас від багатьох важких рутинних справ, але він же й прикував до офісного стільця. Сидячий спосіб життя провокує різні захворювання, і єдиною розумною профілактикою їх є регулярні заняття фітнесом.

Кращими навантаженнями для жінок є динамічні тренування - пілатес, біг, плавання, фітнес. Але не завжди ми можемо дозволити собі регулярно відвідувати спортивні клуби. Тому Woman.ua взяв на себе місію зробити тренування під керівництвом досвідченого тренера доступними всім жінкам в будь-який зручний час.

20 травня на You Tube каналі Woman.ua стартує новий спортивний проект - програма тренувань у домашніх умовах Super Woman. Ця програма являє собою повний курс навчальних відео-тренувань і практичних порад з харчування. За 4 тижні та 12 регулярних занять професійні тренери підкажуть, як отримати гарне і здорове тіло. Ми розвіємо усі міфи про силові тренування та про спортивне харчування, а також дамо перевірені рекомендації для схуднення, що працюють. Почнемо з тренувань для людей початкового рівня, але з кожним новим випуском програма ускладнюватиметься. Бо щоб запустити процес спалювання жирів, нашому організму потрібен стрес.

Підключайся до програми схуднення Super Woman на Woman.ua й завжди будь у тонусі!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі