16 травня 2019 о 06:23

Родичі Жанни Фріске повернули 8 млн рублів, зібраних на її лікування

«Русфонд» отримав 7,98 млн рублів у межах виконання позову про повернення 21,6 млн рублів, зібраних телеглядачами Першого каналу на лікування співачки Жанни Фріске.

«Щойно нам стало відомо, що на рахунок «Русфонду» надійшло 7 млн ​​980 тис. рублів від реалізації майна, що дісталося у спадок родичам Жанни Фріске. Це перша частина боргу із загальної суми у 21,6 млн рублів, які за рішенням суду спадкоємці співачки повинні повернути фонду. По суті, це 11,5% від усієї суми», - повідомили у фонді.

Фонд направить ці гроші на лікування дітей із злоякісними пухлинами головного мозку, що стоять в черзі на операцію та лікування.

Нагадаємо, в 2014 році «Русфонд» за допомогою телеглядачів Першого каналу зібрав 26 мільйонів рублів на лікування Жанни Фріске. Після смерті співачки від раку в червні 2015 роки її рідні повідомили, що на лікування витратили тільки 4 мільйони. Решта грошей так і залишилися у сім'ї Фріске. У 2017 суд зобов'язав родичів повернути гроші, які не були використані для лікування співачки.

Джерело: tass.ru

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі