31 січня 2020 о 08:00

Друзі твого чоловіка

Несприйняття друзів бойфренда знайоме майже кожній з нас. У перші роки стосунків ми зі сльозами предапокаліптичного прощання відпускаємо його навіть за ріпчастою цибулею до сусіднього супермаркету, не те що на пиво з хлопцями. Я пережила багато ексів та багато чоловічих друзів. Можу стверджувати: не всі вони сплять і бачать, як би скоріше затягнути його у найближчий стриптиз-бар та вмовити на групову оргію в джакузі, доверху наповненому шампанським і пишногрудими блондинками з діагнозом «німфоманія». У житті все зазвичай набагато спокійніше.

Друзі твого чоловіка Друзі твого чоловіка

Тип 1. Друг-алкоголік

На жаль, є майже у всіх. Дістався ще зі шкільних років разом із приставкою Денді, подарованою на Новий рік. З того часу помітно погладшав, посмутнішав та обзавівся двома аліментними дітьми у Полтавській області. Телефонує по суботах, невиразно бурмоче в трубку, пропонує «хряпнути», «бахнути», «жахнути», «хапнути», «шибонути», «махнути» по соточці. Слова «випити» та «горілка» не промовляє лише через забобони.

Що з ним робити? Гнати в три шиї. Друзі-алкоголіки - це не обов'язковий рудимент складного перебудовного дитинства, який потрібно берегти, немов журналіст - свою першу надруковану замітку. Ці нещасні на вигляд хлопці - реальна загроза безпеці. Якщо твоєму коханому з якихось причин дорога місія з порятунку друга-алкоголіка, мудро прийми його вибір. І збирай речі - тут тобі більше робити нічого.

Телефонує по суботах, невиразно бурмоче в трубку, пропонує «хряпнути», «бахнути», «жахнути», «хапнути», «шибонути», «махнути» по соточці. Слова «випити» та «горілка» не промовляє лише через забобони.

Читай також: Що робити, якщо ви закохалися в мудака

Тип 2. Друг-нероба

Не працює всі чотири роки, доки ви з бойфрендом разом. Приходить у гості вранці в понеділок, щиро не помічаючи сонної розгубленості на твоєму обличчі. Прославився сміливою спробою «позичити» тисячу гривень у платіжного терміналу. Милий хлопець, ходяча збірка кавеенівских жартів, психолог-консультант всіх приватних водіїв міста.

Що з ним робити? Спілкуватися. Не рекомендувати знайомим-роботодавцям. Не зводити з сімейно-орієнтованими подругами. А головне - вміти безпомилково відрізняти від наступного типу.

Тип 3. Друг-халявщик

Виснажений. Засмучений. Хронічно невдачливий. З вісьмома непідйомними мішками піску, які, кров з носа, треба занести до нього додому на восьмий поверх до восьмої вечора. А грошей на вантажників немає.

Спустошений. Розчарований. Застуджений. Що стоїть під дощем у центрі холодного, як очі Марлен Дітріх, міста. А грошей на готель немає.

Блідий. Втомлений. Відданий. З гастрітними спазмами в порожньому шлунку. А грошей на курячий бульйон з креветками та яєчної локшиною (так-так, ось цей, дванадцята сторінка в меню, друга картинка зліва) немає...

Що з ним робити? Тобі вирішувати. Ніхто не має права серйозно критикувати твій стиль витрати грошей (ти ж не голова благодійного фонду?). Просто май на увазі: цей хлопець паразитує на чужому прагненні до взаємодопомоги. А твої мішки з піском він носити, повір, не буде ніколи.

Читай також: Види випадкового сексу

Тип 4. Друг-жінконенависник

Цей середніх років чоловік зацікавлений у дружбі з тобою приблизно так само, як мюнхенська «Баварія» - у Рязанському Кубку Любителів Футболу. Причини прості.

«Всі баби - дурепи», - каже він, філософськи затягуючись сигарою... Ти ввічливо смієшся. Майже чотири хвилини. Доки не зрозумієш, що тут взагалі-то ніхто не жартував.

Що з ним робити? Жінконенависник цілком може виявитися розумною людиною з тонким, немов вірменський лаваш, душевним складом. І за його жовчними фразами можуть проглядатися гарні блакитні очі 17-річної дівчини у вінку з кульбаб, що одного разу вщент розбила його закохане серце. Загалом, не роби висновків, доки не розберешся.

Тип 5. Кращий друг

Знайомся, цей чоловік ще один родич твого бойфренда. У тому плані, що ближче не придумаєш. Це історії за його участю твій коханий розповідає з незмінно трепетною посмішкою. Це йому він, не думаючи і хвилини, віддасть останню гривню та розгорне на кухні дбайливо припасену кушетку. І якщо у вас щось не складеться, саме ця людина буде мужньо реставрувати сліди твого варварського нашестя на життя друга.

Що з ним робити? Поважати і подобатися. Тільки не перестарайтеся: зазвичай, кращі друзі наших чоловіків чимось нагадують нас самих. Небезпечний зв'язок, чи не так?

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі