29 січня 2020 о 12:50

Види випадкового сексу

Почнемо із найстрашнішого: єдиний дійсно «випадковий» секс - це насильство. Причому насильство не ігрове, а справжнісіньке, після якого доводиться роками ходити до психотерапевта й переконувати себе, що слова «чоловік» і «людина» - не антоніми.

В інших випадках ми самі обираємо той або інший варіант розвитку подій. Яким же буває випадковий секс та куди призводить - з'ясовуємо разом.

Секс під алкоголем

Як це було з тобою?
З тобою, звичайно ж, ТАКОГО ніколи не було. Ти ж не вульгарна дівка і зовсім не легковажна особа. У тебе є принципи, правила, диплом, в решті решт. Що за питання. Фу-фу.

Як це буває з тими, хто каже, що цього з ними не було?
Велика компанія, художньо заплітається мовою, кілька чарок коньяку на порожній, як гаманець безробітного, шлунок... І от уже всі чоловіки в радіусі кухні невблаганно стають схожими на Бреда Пітта. Навіть он той незграбний червонощокий юнак, що вічно промахується сигаретою повз попільничку. І той мовчун з гарною бородою у тапочках господині квартири. І знайомий знайомого, якого ти бачишь вперше... Всі поголовно, кожен з них зараз виділяють тваринний, стихійний, нестримний секс.

А в центрі всієї цієї радісної розпусти - ти. Спокуслива загадкова, манка, злегка порочна і нічийна. Мрія депутата, куртизанка київських околиць, муза доморощених режисерів... Ще один ковток спиртного - і ти з подивом знайдеш себе в липких обіймах одного з присутніх. Твій вибір буде суперечливим, але рішучим.

Далі триватимуть 40 хвилин незграбного взаємораздягання, томних придихів, жахливо награних прелюдій і, власне, самого сексу. Який буде не таким вже феєричним і чуттєвим, м'яко кажучи.

А в центрі всієї цієї радісної розпусти - ти. Спокуслива, загадкова, манка, злегка порочна і нічийна. Мрія депутата, куртизанка київських околиць, муза доморощених режисерів...

Що далі?
Вранці твій коханець, снідаючи аспірином, поводитиме себе так, немов щойно отримав звання кращого співробітника року. А ти - знову перетворишся на дівчинку, яка колись соромилася купувати поролонові ліфчики на ринку та боязко переконувала продавців: «Це не мені, ні. Це... сестрі».

Курортний секс

Як це було з тобою?
«Ми знали, що ніколи більше не побачимося... За вікном шумів океан, у нас не було жодної спільної мови, а на дні моєї дорожньої сумки сумно припадав пилом зворотний квиток... І тоді він міцно обхопив мою талію і на руках поніс у оповите білосніжним балдахіном ложе...».

Як це буває насправді?
Вдома на нього чекає дружина та двоє дітей. Він чесно сказав, що розлучатися не збирається: сім'я - це тобі не цяцьки-пецькі, та й свекруха у нього що треба, от така жінка! Але крапельки морської води так красиво стікають по його подкаченому дачними роботами пресу, спати ще так рано, а в номері такий повільний інтернет, що, здається, сама доля тягне вас за руки у прибережне кафе... І потім вона ж - у ліжко. На балкон. На підлогу. І так - доки в готелі не закінчаться всі сексопридатні майданчики.

Що далі?
Прокинувшись, ти пообіцяєш собі, що коли у тебе буде чоловік, у відпустку ви будете їздити виключно разом. Потім подумки вирахуєш дату ймовірної овуляції. Заспокоїшся, видихнеш, піднімеш з підлоги ще не висохлі плавки... Розгублено обійдеш номер в пошуках якогось «вдячного» букета дзвіночків... У цей момент до тебе, нарешті, дійде, що лежать на своїх місцях телефон і гаманець - вже нічогенький романтичний жест у ситуації, що склалася.

Секс з другом

Як це було з тобою?
Ви дружили добре і чесно майже шість років. Ти знала, які панянки йому подобаються, за акустичний концерт якого артиста готовий викласти всю зарплату і чому у нього досі немає водійських прав, хоча є першокласна машина. Ви позичали один одному гроші до зарплати, вчилися ліпити роли рисом назовні і розбиралися у складнощах світоустрою, під келишок-другий привезеного з Іспанії вина.

Одного разу він розстебнув верхній гудзик на твоїй блузці і сказав, що сьогодні не хоче йти. Ви переспали - легко і між іншим, та само, як віталися у Телеграмі, приходячи на роботу. Ти хотіла сказати йому, що тобі сподобалося. Але чомусь попросила піти.

Ще через півтора року твій друг емігрував в іншу країну. Між вами розлилося в'язка і мовчазна відстань. Ти вітала його з днями народження короткими, загальними фразами. Він відповідав: «Дякую»...

Як це могло бути, якщо б ти не злякалася?
Буває так, що випадковий секс - справжнісінький. Той, який не вписується у прямокутні клітки нашої свідомості, в нескінченні «можна» і «не можна», в плани на майбутнє. Секс, за який нам доводиться виправдовуватися. Який ми роками намагаємося забути, знебарвити, вивести з біографії, як мурашок з улюбленої маминої цукорниці... Про який ми ніколи не розповімо дорослим онукам. Не перетравимо. Не змиримося. Не узаконимо.

Що далі?
Саме цей випадковий невипадковий секс ти будеш згадувати все життя. Можливо гадаючи, як би могло все скластися, не запропонувавши ти йому тоді піти.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі